Divan’da Hamsi Sezonu Açıldı

Divan’da Hamsi Sezonu Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan’da Hamsi Sezonu Açıldı

Divan Grubu, 11 - 30 Kasım tarihleri arasında denizin en sevilen ürünlerinden hamsiyi misafirleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 11, 2019

Türk otelciliğinde ve yeme içme sektöründe bir ekol olan Divan Grubu, 11-30 Kasım tarihleri arasında tüm Divan restoranlarının yanı sıra Divan İstanbul ve Divan Bursa’da denizin en sevilen ürünlerinden hamsiyi misafirleriyle buluşturuyor. Divan Şefleri, “Hamsi Günleri” kapsamında hazırladıkları özel menüde hamsiyi yeniden yorumluyor.

Divan Restoranları kış aylarının vazgeçilmez lezzeti ve aynı zamanda besin değeri olarak önemli bir yere sahip olan hamsiyi misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Deneyimli Divan şeflerinin yorumlarıyla hazırlanan bu özel tatlar “Hamsi Günleri” kapsamında hamsi severlerle buluşuyor. Sızma Zeytinyağı ile Marine Hamsi, Hamsi Salatası, Hamsili Pilav, Hamsi Kuşu Tava, Hamsi Buğulama ve Şişte Hamsi Izgara olmak üzere 6 farklı şekilde menüde yer alan hamsi her damak tadına hitap ediyor.

Divan restoranlarının yanı sıra Divan İstanbul ve Divan Bursa misafirleri 11-30 Kasım tarihlerinde hamsinin her halinin lezzetle buluştuğu menüyü tadabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT