Divan’dan Sevgisi Hep Bizimle Olan Annelere

Divan’dan Sevgisi Hep Bizimle Olan Annelere

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan’dan Sevgisi Hep Bizimle Olan Annelere

Divan Pastaneleri, anneler için özel olarak hazırladığı, pembe kelebekler ve güllerle süslediği leziz pastası ve birbirinden şık hediyelik seçenekleri ile Anneler Günü’nü kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 5, 2023

Divan Pastaneleri, Anneler Günü’nde ‘’Sevgisi Hep Benimle’’ mottosuyla anneler için hazırladığı özel pastası ile sevginin sonsuzluğuna ortak oluyor. Divan Ankara, Divan Çukurhan ve Divan Mersin otelleri de bu özel gün için kaçırılmayacak ayrıcalıklar sunuyor.

Benzersiz lezzetleri ve modern sunumlarıyla yarım asrı aşkın süredir hizmet veren Divan Pastaneleri, anneler için özel olarak hazırladığı, pembe kelebekler ve güllerle süslediği leziz pastası ve birbirinden şık hediyelik seçenekleri ile Anneler Günü’nü kutluyor.

‘’Sevgisi Hep Benimle’’ mottosuyla annelerin sıcak sevgisinin her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Divan Pastaneleri’nin özel pastası için 1-10 Mayıs tarihleri arasında www.divanpastaneleri.com.tr üzerinden 500 TL yerine 420 TL indirim ile ön sipariş verilebiliyor. Sevgisi hep bizimle olan anneler için 10 Mayıs itibarıyla Divan Pastaneleri’ne uğramayı unutmayın.

Anneler Günü İçin Divan Kuruçeşme’de Crystal Sunday Brunch
Divan Kuruçeşme, Anneler Günü’ne özel tecrübeli Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan Crystal Sunday Brunch ile eşsiz İstanbul Boğazı manzarası ve canlı müzik eşliğinde sevdikleriyle benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenleri bekliyor. Divan tatlarının yanı sıra ev yapımı makarna, BBQ alanı, sushi ve deniz mahsulü alanları ile de açık büfe konseptinde 11:30 – 15:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Çocuklar ise Gymkids ile birlikte birçok spor branşındaki aktivitelere katılarak eğitici ve eğlenceli vakit geçirebiliyor. Crystal Sunday Brunch’a katılım sağlayan Yapı Kredi Crystal kart sahiplerine özel yüzde 20 indirim ayrıcalığı da sunuluyor. Crystal Sunday Brunch’ları için rezervasyon 0212 708 60 60 numaralı telefondan yapılabilir.

Divan Otelleri Anneler Günü Kutlamalarına Hazır
Başkentimizin önemli lokasyonlarından Çankaya’da hizmet veren Divan Ankara, Divan Çukurhan ve Divan Mersin otelleri Anneler Günü’nde Divan kalitesini misafirleri ile buluşturuyor. Divan Ankara Pub’ta trio müzik eşliğinde Anneler Günü brunch keyfinde sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenleri bekliyor. Divan Çukurhan, Anneler Günü’ne özel brunch ayrıcalığını Rahmi Koç Müzesi ile renklendiriyor. Divan Ankara ve Divan Çukurhan otelleri Anneler Günü’ne özel 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklara ise yüzde 50 indirim fırsatları ile en özel brunch buluşmalarına ev sahipliği yapıyor.

Anadolu’nun en eski tarihine sahip Mersin’de misafirlerini ağırlayan Divan Mersin ise Anneler Günü’ne özel fırsatlarıyla tüm annelere unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Divan Mersin, bu özel gün için 8 – 15 Mayıs tarihlerinde konaklama yapan misafirlerine yüzde 25 indirim ve konaklama süresince 2 kişilik brunch ayrıcalığı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT