Dolu Dolu Yılbaşı Programı Zaxi' de

Dolu Dolu Yılbaşı Programı Zaxi' de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dolu Dolu Yılbaşı Programı Zaxi' de

Maslak’ın merkezinde, iş ve eğlence dünyasının kalbinde konumlanan Zaxi Restaurant, dolu dolu bir yılbaşı programıyla misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 11, 2018

31 Aralık Yılbaşı Özel gecesinde dönemBestem ve Grubu ve DJ Cem Çatık sahne alırken, 5 aşamalı olarak servis edilecek zengin menü sayesinde misafirler 2019 yılına güzel bir başlangıç yapacak.

Maslak’taki eşsiz konumuyla hem iş hem de eğlence dünyasının gözde mekanlarından biri olan Zaxi Restaurant, zengin yılbaşı menüsü ve eğlence dolu programıyla misafirlerine muhteşem bir yılbaşı akşamı vadediyor. 31 Aralık Yılbaşı Özel gecesinde son dönemde kendine has tarzı ile herkesi büyüleyen ‘Bestem ve Grubu’ misafirlere dünyanın her köşesinden ve ülkemizden, popüler parçalardan oluşturdukları repertuarları ile seslenirken, DJ Cem Çatık performansıyla gecenize ayrı bir renk katacak.

5 aşamalı lezzet dolu menü
Zaxi Restaurant’ın hünerli şeflerinin ellerinden çıkan ve 5 aşamalı olarak servis edilecek “Başka Tatlar” adlı menü ise gecenin ritmine lezzeti ile eşlik edecek. Yeni yıl meze tabağıyla başlayan ziyafet, mantarlı ve bıldırcın etli kızarmış brioche ve fesleğenli nar sorbe ile devam edecek. Menünün yıldızı olan dana ve hindi kombinasyonu ile lezzetin doruklarına ulaşılırken tutku meyveli çikolata ganaj sayesinde şölen lezzetli bir şekilde sonlanıyor.

6-12 yaş grubu için özel etkinlikler
Bu eğlenceli geceye çocuklarıyla katılan aileleri de düşünen Zaxi Restaurant, 6-12 yaş arasındaki küçük misafirleri için özel olarak oyun odası hazırladı. Geceyi oyun temsilcileriyle ve yeni arkadaşlarıyla oyun oynayarak geçirecek olan minikler, yeni yıl etkinlikleriyle eğlenceli, dolu dolu bir akşam yaşayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT