Domino’s Lezzetlerini Tamamla Kazan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Lezzetlerini Tamamla Kazan

Her fırsatta Facebook takipçileri için yeniklikler sunmaya devam eden Domino’s Pizza, yeni oyunu “Lezzeti Tamamla” ile yine takipçilerini şımartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 3, 2012

03.01.2012

Pizzanın üstadı Domino’s, Facebook takipçileri için kurguladığı yeni oyunu “Lezzeti Tamamla” ile dijital mecradaki eğlenceli uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Tadını promosyonları ile taçlandıran Domino’s Pizza, www.facebook.com/DominosTurkiye sayfasından oynanan yeni oyununu başarı ile tamamlayanlara yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Her fırsatta Facebook takipçileri için yeniklikler sunmaya devam eden Domino’s Pizza, yeni oyunu “Lezzeti Tamamla” ile yine takipçilerini şımartıyor. www.facebook.com/DominosTurkiye sayfası üzerinden hayata geçirilen “Lezzeti Tamamla” sosyal bir oyun olarak Domino’s Pizza severlere eğlence ve lezzeti bir arada sunuyor. Domino’s Pizza kutusundaki sekiz farklı pizza dilimi ile başlanan oyunda kullanıcılar; sahip oldukları farklı pizza dilimlerini birbirleri ile değiştirerek tek çeşide tamamlamaya çalışıyorlar.

Facebook takipçisi, istediği dilimi kutusunun kapağında bulunan değişim alanı’na bıraktığında diğer kullanıcılarla dilimlerini değiştirmeye başlayabiliyor. Değişim, tüm takipçilerin sahip olduğu Domino’s Pizza Sosu ile yapılıyor. İşlerini şansa bırakmak istemeyen yarışmacılar yine sos karşılığında diğer oyuncuların değişim alanı’ndaki dilimleri görebiliyor. Soslar her gün yenileniyor ve arkadaş daveti ile de artırılabiliyor. Kampanya dönemi boyunca tek çeşidi oluşturarak, www.dominos.com.tr adresinden aynı pizzanın orta boyunu sipariş eden herkes, Domino’s Pizza’dan yüzde 50 indirim kazanıyor.

Siz de Domino’s Pizza’nın lezzet dünyasına dâhil olmak ve yeni promosyonundan yararlanmak istiyorsanız www.facebook.com/DominosTurkiye sayfası üzerinden “Lezzeti Tamamla”ya bilirsiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT