Domino’s Pizza’da 3 Al 1 Öde Haftası Başladı

Domino’s Pizza’da 3 Al 1 Öde Haftası Başladı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’da 3 Al 1 Öde Haftası Başladı

Domino’s Pizza’da 8-16 Ocak tarihleri arasında 3 pizza alan yalnızca 1 tanesini ödüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2018

Eve serviste ve Gel-Al’da geçerli olan kampanyada orta boy efsane ve cazip pizza çeşitlerinden söylemek mümkün oluyor. Böylece bir hafta boyunca herkes çeşit çeşit pizzaya doyuyor!

Domino’s Pizza’da mega fırsatlar haftası başladı! 8-16 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanyayla, şimdi 1 pizza fiyatına tam 3 pizza almak mümkün oluyor. Orta boy efsane ve cazip pizzalardan dilediğini seçme şansı veren kampanya hem eve serviste hem de Gel-Al’da geçerli oluyor.

3 Al 1 Öde kampanyası Karışık Pizza, Bol Malzemos, Doyuyos, Sosyal Pizza, Sucuksever Pizza, Extravaganzza gibi efsaneleşmiş Domino’s lezzetleri ve çok daha fazlasında geçerli. Böylece pizzaseverler bol malzemeli ve enfes pizzalarla bu kampanyanın tadını doyasıya çıkartıyor. Yalnızca 1 hafta sürecek bu leziz kampanyadan faydalanmak isteyenlerin dominos.com.tr veya mobil üzerinden Tek Tıkla sipariş vermesi yeterli. İsteyen 30 dakikada pizzasını dilediği yere söylüyor, isteyen webden veya mobilden siparişini verip en yakın Domino’s Pizza’ya giderek pizzasını hiç beklemeden alıyor. Bu lezzetin keyfini nerede istiyorsa orada çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT