Domino’s Pizza’dan 2020 Yılında Bol Bol Mutluluk

Domino’s Pizza’dan 2020 Yılında Bol Bol Mutluluk

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan 2020 Yılında Bol Bol Mutluluk

Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza, 2020 yılına doyasıya pizza yiyerek girmek, enfes lezzetlerin tadına varmak isteyenler için hoş bir sürpriz yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 30, 2019

Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza, 2020 yılına doyasıya pizza yiyerek girmek, enfes lezzetlerin tadına varmak isteyenler için hoş bir sürpriz yapıyor. Domino’s’un tadına doyulmaz 2 Orta Boy Bol Malzemos’u 2020’de bol bol mutluluk getirsin diye sadece 20 TL+20 TL’ye pizza severlerle buluşuyor.

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza, en sevilen lezzetlerinden Bol Malzemos’a özel olarak hazırladığı yılbaşı sürpriziyle pizza tutkunlarına iyi seneler diliyor.

Domino’s, 2020’de bol bol mutluluk getirsin diye, 2 Orta Boy Bol Malzemos’u sadece 20 TL + 20 TL’ye sunarak yılbaşında enfes bir ziyafet sunuyor. Pizza severler 2020 yılını, Domino’s’un çıtır çıtır, iştah kabartan lezzetleriyle kutluyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT