Domino’s Pizza’dan 3 Yeni Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan 3 Yeni Lezzet

Her biri tazecik ve sağlıklı malzemeden yapılan yeni Domino’s Pizza lezzetlerinin tadına doyamayacaksınız. Üstelik bu 3 nefis pizzanın orta boyu kısa bir süre için yalnızca 12,90 YTL.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 15, 2007

15.02.2007

Domino’s Pizza, 3 yeni lezzetle karşınızda: Çıtırkıtır Tavuklu, İri Kıyım Kıymalı ve Dipdiri Enginarlı...

Her biri tazecik ve sağlıklı malzemeden yapılan yeni Domino’s Pizza lezzetlerinin tadına doyamayacaksınız. Üstelik bu 3 nefis pizzanın orta boyu kısa bir süre için yalnızca 12,90 YTL.

Ülkemizin en sevilen pizzalarını hazırlayan Domino’s Pizza yeniliklerine aralıksız devam ediyor. En yaratıcı pizzacılar, pizzaseverler için bu kez 3 yeni lezzet birden hazırladı. Çıtırkıtır Tavuklu, İri Kıyım Kıymalı ve Dipdiri Enginarlı, pizzada farklı tatları 30 dakika içerisinde kapınıza getiriyor. Bugüne dek ülkemizdeki pizzaseverlere özel pek çok yenilik hazırlayan Domino’s Pizza, ilk kez aynı anda 3 yeni lezzeti birden pizzaseverlerle buluşturuyor...

Nefis özel baharatıyla yoğrulmuş tavuk parçaları, yeşil biber, tazecik küp domates ve soğanın muhteşem beraberliğini sunan Çıtırkıtır Tavuklu Pizza, tavuk eti ve pizzayı harika bir harmanla bir araya getiriyor.

Baharatlı kıymasıyla pizzaseverleri bambaşka bir lezzet diyarına götüren İri Kıyım Kıymalı Pizza ise soğan, yeşil biber ve mantarla dolu bir rüya sunuyor adeta. Kıymadan vazgeçemem ama pizzada mutlaka mantar da olmalı diyenler için eşsiz bir seçim...

Dipdiri Enginarlı Pizza ise tam anlamıyla pizzada yeni bir boyut. Nefis ve tazecik enginar parçaları, enfes kırmızı köz biber, mantar, mısır ve üzerine de kuru fesleğen ile bugüne dek hiç denemediğiniz bir lezzet sunuyor sizlere.

Çıtırkıtır Tavuklu, İri Kıyım Kıymalı ve Dipdiri Enginarlı pizzaların üçü de Domino’s Pizza’nın özel ürün geliştirme ekibi tarafından ülkemizdeki pizzaseverler için hazırlandı. Rastgele seçilen Domino’s Pizza müşterilerinin de fikirleri alınarak son haline getirilen yeni ürünler, herkesin damak tadına uygun pizza keyfi sunulması hedefiyle geliştirildi.

Tüm Domino’s Pizza ürünlerinde olduğu gibi bu 3 yeni lezzet de hiçbir donmuş ürün içermiyor ve en sağlıklı koşullarda hazırlanıyor. Çıtırkıtır Tavuklu, İri Kıyım Kıymalı ve Dipdiri Enginarlı tüm Domino’s Pizza şubelerinde sizleri bekliyor. Üstelik bu 3 yeni ürünün her biriyle tanışma fiyatı orta boy pizzada sadece 12.90 YTL.

Domino’s Pizza ülkemizin en çok tercih edilen pizzalarını fırından çıktığı sıcaklığıyla ve 30 dakika içerisinde kapınıza kadar getiriyor. Domino’s Pizza hakkında ayrıntılı bilgi almak, ürünlerden ve sürprizlerden haberdar olmak için www.dominos.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT