Domino’s Pizza’dan Bütün Aileyi Doyuracak Kampanya

Domino’s Pizza’dan Bütün Aileyi Doyuracak Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Bütün Aileyi Doyuracak Kampanya

Kampanya Domino’s’un en sevilen pizzalarından Sosyal, Vegi, Fit&Fresh, Favori Üçlü, Sucuksever ve Bol 5’li Pizza çeşitlerinde geçerli…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2017

Domino’s Pizza aile boyu bir kampanya ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Şimdi bütün aileyi doyuracak büyük boy pizzalar sadece 13,90 TL’den sevenleriyle buluşuyor. Ayrıca Domino’s Pizza klasiği, 12 malzemeli çok doyurucu Bol Malzemos’ta da 9,90 kampanyası devam ediyor.

Domino’s Pizza şimdi bütün aileyi lezzete boğuyor! Gel-Al’da geçerli olan yepyeni kampanyasıyla, büyük boy Cazip Pizzalar sadece 13,90’a aile sofralarına konuk oluyor. Kampanya Domino’s’un en sevilen pizzalarından Sosyal, Vegi, Fit&Fresh, Favori Üçlü, Sucuksever ve Bol 5’li Pizza çeşitlerinde geçerli…

Domino’s Pizza’nın efsane pizzası Bol Malzemos da Gel-Al’da 9,90 TL’den pizzaseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bol Malzemos’un içindeki tam 12 malzemeyle çok doyurucu. Pepperoni, jambon, sosis, domates, sucuk, mantar, yeşilbiber, siyah zeytin, mısır, kekik ve susamla Bol Malzemos’ta bir araya geliyor.

dominos.com.tr veya mobil uygulamadan siparişini verenler, en yakın Domino’s Pizza’ya giderek Aile Boyu pizzasına süper hızlı şekilde kavuşuyor. İsterse de dilediği Domino’s restoranından pizzasını alıyor; hemen orada, evde veya ailecek canı nerede isterse orada yiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT