Domino’s Pizza’dan Çılgın Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Çılgın Kampanya

Düzenlediği promosyonlarla pizza tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Domino’s, 15. yılına özel yepyeni kampanyası ile lezzet fırsatları sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 16, 2011

16.09.2011

Pizza severlere müjde! Domino’s, pizza tutkunları için çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Düzenlediği promosyonlarla pizza tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Domino’s, 15. yılına özel yepyeni kampanyası ile lezzet fırsatları sunmaya devam ediyor. 12 Eylül–31 Ekim tarihleri arasında Domino’s’tan alacağınız tüm orta boy pizzalar, kısa bir süreliğine sadece 11.90 TL’ye pizza severlerle buluşuyor…

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada buluşmak ve bu mutlu anı pizza ile taçlandırmak istiyorsanız eğlencenin adresi Domino’s Pizza, farklı promosyonuyla yine yanınızda.

Kaliteyi ve lezzeti, dumanı üstünde tüten pizzalarına taşıyan Domino’s, kaçırılmayacak kampanyası ile herkesin pizzaya doymasını sağlıyor. Her damak tadına uygun birçok lezzetin bir arada sunulduğu Domino’s’ta, 12 Eylül–31 Ekim tarihleri arasında orta boy pizza sadece 11.90 TL…

Özel hamuru üzerinde eşsiz pizza sosu ile Domino’s’un mönüsünden seçeceğiniz “Karışık, Kayseri Ateşi, Kumru, Mexicano, İtaliano” ve birçok farklı pizza ile yine sofralar şenleniyor. Domino’s Pizza’nın çılgın teklifi “Pizzamı ben yaparım” diyenler için dört malzemeli kendin yarat seçimini de kapsıyor.

Domino’s Pizza’nın özel fiyat uygulamaları ve fark yaratan kampanyaları hakkında 444 33 22 ya da www.dominospizza.com.tr’den bilgi alabileceğiniz gibi Domino’s Pizza iPhone applications’ndan da anında siparişinizi verebilirsiniz. Üstelik digital ortamdan verdiğiniz siparişlerin hangi aşamada olduğunu takip edebilme ayrıcalığını yaşatıyor. Pizza sektörünün lideri Domino’s Pizza, pizzanızın fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim edilmesini sağlıyor, gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT