Domino’s Pizza’dan Kadınlar Günü Jesti

Domino’s Pizza’dan Kadınlar Günü Jesti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan Kadınlar Günü Jesti

1 orta boy pizza alana, 1 orta boy pizza, litrelik Coca-Cola ve Mozaik Pasta hediye!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

Domino’s Pizza, bu yıl Kadınlar Gününde pizzaseverlere leziz bir jest yapıyor. 6-7-8 Mart tarihlerinde 3 gün boyunca sürecek kampanyayla, 1 orta boy pizza alana, 1 orta boy pizza, litrelik Coca-Cola ve Mozaik Pasta hediye ediyor.

Domino’s Pizza 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bir kampanya hazırladı. Buna göre, 1 orta boy pizza alana, 1 orta boy pizza, litrelik Coca-Cola ve Mozaik Pasta hediye ediliyor. Böylece pizzaseverler 1 ürünün yanında 3 farklı hediye lezzetin de keyfini sürüyor. Nefis Domino’s pizzaların yanına çok yakışan Mozaik Pasta ile lezzeti tamamlıyor. Üstelik kampanya 6-7-8 Mart tarihlerinde, toplam 3 gün sürüyor.

Kadınlar Gününde kendine tatlı bir keyif armağan etmek veya değer verdiği kadınlara sürpriz yapmak isteyen pizzaseverler, kampanyadan yararlanmak için dominos.com.tr’den veya Domino’s Pizza mobil uygulamalarından Tek Tıkla Sipariş verebiliyor. İsterlerse diledikleri Domino’s Pizza restoranına giderek menüsünü en hızlı şekilde teslim alabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT