Domino’s Ramazan Sofralarına Ziyafet Katıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Ramazan Sofralarına Ziyafet Katıyor!

Ağızda eriyen mozzerellası ve taptaze malzemeleriyle pizzada lezzet deneyimleri yaşatan Domino’s, Ramazan ayına özel promosyonu ile tam bir ziyafet sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2013

Domino’s efsaneleri Ramazan ayında da devam ediyor !

Ağızda eriyen mozzerellası ve taptaze malzemeleriyle pizzada lezzet deneyimleri yaşatan Domino’s, Ramazan ayına özel promosyonu ile tam bir ziyafet sunuyor. 9 Temmuz’dan itibaren Efsane Lezzetler’den birini sadece 13,90 TL’ye pizza severlerle buluşturan Domino’s, yanında tadına doyulmaz çikolatalı sufle, ev usulü çorba veya nefis tavuk menüyü de yalnızca 4, 90 TL farkla kapınıza getiriyor.

Geliştirilen lezzetlerini en taze malzemelerle hazırlayan Domino’s, fark yaratan yeni kampanyası ile Ramazan sofralarına da damgasını vuruyor. Bol Malzemos, Extravaganzza ve Italiano’dan oluşan Efsane Lezzetler, Domino’s’un akıllarda yer eden çikolatalı suflesi, ev usulü çorbası veya nefis tavuk menüsü ile bir araya geliyor, herkese ekonomik bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Tüm menüsü ile lezzete çağıran Domino’s; Ramazan promosyonu kapsamında akışkan çikolatası ile iştah kabartan suflesini, dumanı üstünde tüten ev usulü çorbasını ya da beyaz etin en lezzetli haline bürünen tavuk menüsünden birini sadece 4,90 TL farkla sunuyor. Domino’s; Tavuk Kanatları ve Tavuk Kicker’s menüsü ile de farklı bir deneyime çağırıyor.

Siz de bu lezzet deneyiminin bir parçası olmak ve cazip promosyon fırsatından yararlanabilmek için; www.dominos.com.tr, 444 33 22 ya da Domino’s Pizza iPhone veya Android uygulamasından sipariş verebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın kışkırtıcı lezzetleri 30 dakikada kapınızda!

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT