Domino’s Türkiye Pizza Günleri

Domino’s Türkiye Pizza Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Türkiye Pizza Günleri

Domino’s Pizza, 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile pizza sevdalısı lezzet tutkunlarını heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 16, 2019

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s Pizza, düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile tadına doyulmaz pizzalarını inanılmaz fiyatlar ile tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 1 hafta sürecek Pizza Günleri boyunca sürpriz aktivitelerle her an, her yerde pizza severlerin karşısına çıkmayı planlayan Domino’s, küçük ve orta boy pizzalarının tümünde uygulayacağı fırsatlarla lezzet tutkunlarının doyasıya pizza yemelerini sağlayacak. Domino’s, bütün küçük boy pizzalarını Gel Al’da 9,99 TL’ye, Evlere Servis’te bütün orta boy pizzalarını 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşturacak.

Türkiye’nin en sevilen pizza markası Domino’s Pizza, 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği “Domino’s Türkiye Pizza Günleri” ile pizza sevdalısı lezzet tutkunlarını heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Bu kapsamlı organizasyonla Domino’s Pizza bir ilke imza atarak, Türkiye’ye festival niteliğinde bir pizza etkinliği kazandırıyor.

Domino’s Pizza, “Domino’s Türkiye Pizza Günleri”ne özel olarak hem Gel Al hem de Evlere Servis’te başlattığı iştah kabartan kampanyalarıyla tadına doyulmaz pizzalarını Türkiye’nin her sofrasına taşımak üzere eşsiz fırsatlar sunuyor.

Küçük boy pizzaların tümü 9,99 TL!
Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca Gel Al’da Domino’s’un küçük boy ince hamur pizzalarının tümü, sadece 9,99 TL’ye;

19,99 TL’ye orta boy pizza!
Evlere Servis’te, Domino’s orta boy ince hamur pizzalarının tümü 19,99 TL’ye pizza severlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT