Domino’s’tan Yeni Fenomen Lezzet Tostilla!

Domino’s’tan Yeni Fenomen Lezzet Tostilla!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s’tan Yeni Fenomen Lezzet Tostilla!

Kavurma Cheddar Tostilla, enfes kavurma parçalarını mozzarella ve cheddar peynirleri, tereyağ sos ve mayonez lezzetleriyle bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 1, 2021

Sunduğu her lezzete kendine has imzasını atan Domino’s, yepyeni fenomen tadı “Tostilla” ile lezzeti 4’e katlıyor. Domino’s fenomen tat Tostilla’nın üç farklı lezzetiyle tüketicilere yepyeni bir deneyim yaşatırken, lansmanını da ürünün popülerliğine yakışır bir biçimde dijitalden yapıyor.

  Domino’s, yepyeni fenomen tadı “Tostilla” ile lezzeti 4’e katlıyor. Kahvaltıdan atıştırmalığa her öğünün vazgeçilmezi olan Tostilla, Domino’s’un kendine has dokunuşuyla fenomen bir lezzete dönüşüyor. 

  Her öğünde ayrı bir keyifle yenebilecek lezzet olan Tostilla, sosyal medyadaki TikTok tostu,Tortilla challange gibi farklı isimler verilen akımı ile popülerliğini her geçen gün artırıyor. Yepyeni ürünleriyle Türkiye’yi farklı lezzetlere doyurmaya devam eden Domino’s, TikTok tostu akımına, hızlı bir şekilde fenomen lezzeti Tostilla ile katılıyor. Domino’s fenomen lezzet Tostilla’nın tadıyla tüketicilere yeni bir deneyim yaşatırken, bu yepyeni ürünün lansmanını da ürünün popülerliğine yakışır bir biçimde dijitalden yapıyor. Domino’s fenomen lezzeti Tostilla’nın eğlenceli reels videolarını çekerek, TikTostu akımının hakkını fazlasıyla veriyor. 

  Türkiye’nin fenomen lezzeti Tostilla
Türkiye’nin Domino’s tarzı yepyeni ürünü fenomon tat Tostilla, farklılığını ve Domino’s ayrıcalığını hissettiriyor. Sunduğu her lezzete kendine has imzasını atan Domino’s, Tostilla’nın yapılışında ona en çok yakışacak ve en kaliteli malzemeleri kullanıyor. Domino’s özel gurme et lezzetlerini et severlere ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Bol malzemeli içeriği ve Domino’s ustalığıyla yapılan Tostilla’lar, birbirinden leziz 3 farklı çeşidiyle tüketicilerle buluşuyor.  

  Kavurma Cheddar Tostilla, enfes kavurma parçalarını mozzarella ve cheddar peynirleri, tereyağ sos ve mayonez lezzetleriyle bir araya getiriyor. Kahvaltının yanı sıra, günün her anında da doyurucu bir alternatif sunuyor. 

  Sucuk Cheddar Tostilla’da, fenomen lezzetin olmazsa olmazı sucuk, mozzarella ve cheddar peynirleriyle buluşurken bu lezzete; tereyağ sos, yöresel lezzetler baharatı, domates ve mayonez da eşlik ederek damaklarda tarifsiz bir tat bırakıyor.

     Pastırma Cheddar Tostilla ise eşsiz lezzet pastırma, mozzarella ve cheddar peynirlerinin yanı sıra, tereyağ sos ve mayonezle acıkıp da pratik bir çözüm arayanların yardımına koşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT