Döner Stop Zorlu Center’da Açıldı

Döner Stop Zorlu Center’da Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Stop Zorlu Center’da Açıldı

Döner Stop şimdi Zincirlikuyu Zorlu AVM’de! Öğle arasında iş yoğunluğuna kaliteli ve doyurucu bir mola vermeye ne dersin ?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 28, 2016

Döner Stop şimdi Zincirlikuyu Zorlu AVM’de! Öğle arasında iş yoğunluğuna kaliteli ve doyurucu bir mola vermek istersen, okul çıkışında enerjiye ihtiyaç duyarsan veya sinema keyfi öncesinde hızlı bir yemeğe hayır diyemeyenlerdensen, adresin artık belli! Üstelik yeni restoran tam da İstanbul’un kalbinde. İşin ya da okulun oralarda olmasa da, tüm ulaşım rotalarının kesiştiği Zincirlikuyu’ya yolun düştüğünde, sen de Döner Stop’a gelerek bu nefis dönere kavuşabilirsin.

Döner Stop şimdi İstanbul’un en popüler lokasyonlarından birinde, Zorlu AVM’de açıldı! Yeni restoran, sinemanın da yer aldığı Boğaz katında bulunuyor. Öğle arasında doyurucu bir yemek, ders çıkışında enerji dolu bir plan ya da sinema öncesinde hızlı bir atıştırmalık… Döner Stop her anında sana eşlik edebilir. Lezzetler ise bildiklerinden çok farklı!

Zincirlikuyu bana uzak dersen, üzülme… Döner Stop’un Zorlu AVM’deki restoranı öyle merkezi bir konumda ki, İstanbul’un neredeyse tüm ulaşım alternatifleri seni bu lezzete taşıyacak. Yolun oralara düşmese bile, Döner Stop’un bu nefis döner lezzetine ulaşmak senin için çok kolay olacak. Döner Stop’u özlemek için bahaneler ortadan kalkacak.

Sosları ve sürekli yenilenen menüsüyle çok farklıDöner Stop yerinde saymıyor, menüsünü her geçen gün zenginleştiriyor. Menüdeki et döner seçenekleri arasında Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris ve Jalapeno Biberli bulunuyor. Ailenin son üyesi ise, yumuşacık hamburger ekmeği ile Stop BBQ. Restoranda taze olarak pişirilen dönerler yine taze pişirilen farklı ekmek seçenekleri ile servis ediliyor. Bu inovatif sandviçlerin yanı sıra daha bildik lezzetler arayanlar için de dönerin iyisi Döner Stop’ta. Pilavlı döner ve Döner Stop’un İskender yorumu Stop Spesiyal seçenekleri menüye taptaze eklendi.

Döner Stop’ta etler, hiçbir katkı maddesi içermeden, en sağlıklı şekilde hazırlanıyor. Et dönerin yanı sıra Döner Stop’un menüsünde, yine özel soslarla lezzeti dorukta tavuk döner ve köfte de bulunuyor. Ekonomik Menüler ile de bu lezzetler çok uygun fiyatlarla tadılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT