Dream Hill Hotel’de İftar Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dream Hill Hotel’de İftar Keyfi!

Dream Hill Business Deluxe Hotel, Türk ve Osmanlı mutfağından seçme lezzetler ile Ramazan ayının geleneksel sofralarını misafirleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2012

Ramazan 2012

Dream Hill Business Deluxe Hotel, Türk ve Osmanlı mutfağından seçme lezzetler ile Ramazan ayının geleneksel sofralarını misafirleriyle buluşturuyor. Misafirlerini; Dream Restaurant ya da adalar manzaralı Büyükada Salonunun keyifli ortamında, canlı fasıl müziği eşliğindeki zengin iftar menüleri ile ağırlamaya hazırlanan Dream Hill Hotel grup ve iş yemekleriniz için de ideal .

Konforlu odaları, donanımlı toplantı salonları ve Dream Hill hizmet kalitesiyle, gerek kurumsal ve özel organizasyonlar için gerekse münferit konaklamalar için en doğru adres olan Dream Hill Business Deluxe Hotel, çok özel iftar menüleri ve fiyatlarla ramazan sofraları hazırlıyor.

Dream Hill Hotel mutfağının, geleneksel tarzda hazırladığı zengin iftariyelikleriyle başlayan menüler; çorba çeşitleri, zeytinyağlılar, ara sıcaklar, alternatifli ana yemekler (tandır, hünkar beğendi, piliç topkapı veya ızgara çeşitleri) salatalar, ekmek ve pide çeşitleri, tatlı ya da meyva tabaklarıyla devam ediyor. Ramazan şerbeti, çeşitli meşrubat ve tavşan kanı çay ise iftar sofralarını tamamlayacak. 35TL’den 55TL’e kadar farklı menü ve fiyat alternatiflerinin sunulduğu iftar menüleri herkese ve her keseye uygun olarak hazırlandı.

Misafirlerine en iyi hizmeti sunabilmeyi amaçlayan Dream Hill Business Deluxe Hotel olarak; Ramazan ayının geleneksel sofraları ile misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Adres: Bağdat Cad. No: 273 İdealtepe Maltepe İstanbulRezervasyon Telefon: 0216 458 00 00Web: www.dreamhillhotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT