Dream Hill Hotel’de Yılbaşı Bambaşka - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dream Hill Hotel’de Yılbaşı Bambaşka - 2011

Dream Hill Business Deluxe Hotel; yeni yıla keyifle girmek ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için muhteşem bir gala programı hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Dream Hill Business Deluxe Hotel; yeni yıla keyifle girmek ve misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için muhteşem bir gala programı hazırladı.

Yeni yıla; SAM Orkestrası programı ve DJ performansı ile girecek olan misafirler, Latin ve Tango dans gösterileriyle de müziğin ve dansın eşsiz sunumunu izleyebilecekler. Ayrıca oryantel dans show’u da geceye renk katacak.

Zengin bir menünün sunulacağı yılbaşı gala yemeği (Ordövr Tabağı, Mantarlı Volovan, Balzamik Sos Eşliğinde Akdeniz Salatası, İç Pilav Eşliğinde Kestaneli Hindi Dolması, Frambuaz Sos İle Çikolatalı Parfe, İşkembe Çorbası, Limitsiz Yerli İçki) ile misafirlerini ağırlayacak olan Dream Hill Hotel’in; konaklamalı yılbaşı gala programı 2 kişi için 450TL, sadece gala yemeğine katılmak isteyenler için ise kişi başı 150TL.

Gala yemeğine katılacak çocuklu misafirlerini de unutmayan Dream Hill Hotel, çocuklar için ayrılan özel salonda miniklere yönelik animasyonlar ile onların da yılbaşını keyifle geçirmelerini sağlayacak.

Adres: Bağdat Cad. No: 273 İdealtepe Maltepe İstanbul
Telefon: 0216 458 00 00
Web: www.dreamhillhotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT