Dual Cook Fırın ile Enfes Yılbaşı Sofranız Hazır

Dual Cook Fırın ile Enfes Yılbaşı Sofranız Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dual Cook Fırın ile Enfes Yılbaşı Sofranız Hazır

Samsung’un MSA işbirliği ile yılbaşı gecesine özel hazırladığı enfes tariflerle yeni yıl sofranız hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 19, 2014

Samsung’un MSA işbirliği ile yılbaşı gecesine özel hazırladığı enfes tariflerle yeni yıl sofranız hazır. Dual Cook teknolojisi sayesinde yeni yılda muhteşem lezzetler sizleri bekliyor.

Samsung Electronics’in, tat ve kokuları birbirine karıştırmadan aynı anda iki yemeği birden pişirmenize olanak tanıyan, son teknoloji harikası Dual Cook Fırını ile yeni yıla olağanüstü lezzetler keşfederek merhaba deyin. Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)’nin tecrübeli şeflerinin, Samsung ankastre ürünlerini deneyerek bu çok özel gece için uzun bir uğraş sonucunda hazırladıkları enfes tarifler yılbaşı sofralarınıza geliyor.

Yılbaşı gecesine sayılı günler kala herkesi saran hazırlık telaşınızda yanınızda olan Samsung, bu özel geceyi aileniz ve sevdikleriniz için unutulmaz kılacak harika tariflerle bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

Dual Cook teknolojisini keşfedin
Samsung Dual Cook Fırın son teknoloji dizaynı ile geleneksel fırınlardaki her zaman aynı boyutlar tüm yemeklere uyar yaklaşımını yıkarak, tüketicilerinin enerji ve zaman tasarrufu yapabilmelerine olanak tanıyor. Tek bir tepsi ile ufak bir kek pişirecekken, 9 kg.lık bir hindiyi almaya yetecek kadar geniş bir alan hem zaman hem de enerji kaybına neden oluyor. Samsung’un Dual Cook teknolojisi bu sorunu, size bir fırın fiyatına iki fırın sunarak çözüyor. Çıkarılabilir bir raf, geniş kapasiteli fırını, her biri kendi sıcaklığına ve zaman ayarına sahip iki bağımsız kontrollü odaya bölmenizi sağlıyor.

Dual Cook teknolojisi, fırınınızın bir yarısında güvenle özel yılbaşı hindinizi yapabilirken, diğer yarısında ise leziz sıcak çikolatalı kekinizi yavaşça pişirebilmeniz anlamına geliyor.

Konveksiyon pişirme ile zaman ve enerji tasarrufu yapın
Konveksiyon ayarına sahip Dual Cook Fırın ile yiyeceklerinizin daha hızlı ve daha düşük bir sıcaklıkta pişmesini sağlayabilirsiniz. Bunun anlamı ise mutfakta daha az zaman geçirmek ve daha az elektrik tüketilmesi. Konveksiyon fırınlar yiyecekleri fırında sıcak hava sirkülasyonu ile pişirdiğinden, “sıcak noktaları” ve klasik fırında zaman zaman oluşan dengesiz pişirmeyi ortadan kaldırmaya da yardımcı oluyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT