Dubb Indian Bosphorus’ta Hint Yemekleriyle Tanışma Zamanı

Dubb Indian Bosphorus’ta Hint Yemekleriyle Tanışma Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dubb Indian Bosphorus’ta Hint Yemekleriyle Tanışma Zamanı

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Hint mutfağının leziz yemekleri ve benzersiz ortamıyla Hindistan ruhunu İstanbul’a taşıyan Dubb Indian Bosphorus, özel fiyatlarıyla size eşsiz bir Hint yemekleri seçeneği sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2016

Dubb Indian Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus’un 9. katındaki görkemli Boğaz manzarasında size Hint mutfağının en iyi örneklerini uygun fiyat seçenekleriyle sunuyor. Dubb Indian Bosphorus’da 25 Kasım 2016-28 Şubat 2017 tarihleri arasında bu eşsiz tatları deneyimleyeceğiniz iki kişilik “Hindistan Lezzetleri Menüsü” sadece 149 TL. Kişi başı 75 TL’ye gelen bu cazip Hint yemekleri teklifinde menülerden 7 çeşit Hint lezzeti ile masanızı donatabilirsiniz.

Vejetaryen Hint Mutfağına mutlaka uğrayın
Hint mutfağında önemli bir yere sahip olan vejetaryen yemeklerinin en önemli lezzetleri Dubb Indian Bosphorus’un deneyimli şefi Vinod Kumar Chouhan tarafından özel olarak hazırlanıyor. Vejetaryen menüsünde yer alan şefin özel sosuyla pişirilen beyaz fıstıkla doldurulmuş peynir Paneer Pashinda, nohut unuyla yapılmış köfte kori Gatta Cury, Hint baharatlarıyla tatlandırılmış yeşil soğan ve patates küpleri Hing Hare Piyaz Ke Aloo gerçekten görülmeye değer tatlar. Hindistan cevizi sütü ve nane sosu ile pişirilmiş lor peyniri Palak Paneer, kadhai sos ile pişirilmiş karnabahar, özel sosla pişirilmiş küçük patlıcanlardan oluşan Begare Bengan ise size zengin Hint mutfağından sunulmuş birer armağan. Şefin spesiyal lezzetleri domates sosuyla pişirilmiş incir köfte Anjeer Kofta Curry ile baharat sosuyla pişirilmiş bamya Bhindi Pir-Piri menüde öne çıkan diğer lezzetler arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT