Dünya Domino's Günü

Evlere serviste dünya devi Domino’s, yıldönümü için 8 Aralık Perşembe günü 20 ülkenin katılacağı en büyük pizza partisini düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2011

07.12.2011

Dünya Domino’s Günü’ne özel 20 ülkede tüm pizzalar yüzde 50 indirimli!
Dünya Domino’s Günü ilk defa Facebook üzerinden kutlanıyor

Evlere serviste dünya devi Domino’s, yıldönümü için 8 Aralık Perşembe günü 20 ülkenin katılacağı en büyük pizza partisini düzenliyor. Her damak tadına uygun eşsiz pizzaları ile 7’den 70’e herkesin favorisi olan Domino’s Pizza, Dünya Domino’s Günü’ne özel yarışması ile Facebook üzerinden verilen siparişlerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Dünyada toplam 70 ülkede 9 bin 500 restoran işleten Domino’s Pizza, bu hafta sizi 51. yaş gününe özel dünya çapında bir etkinliğe davet ediyor. Domino’s Pizza’nın uluslararası etkinliğine katılabilmek ve eğlenceyi yakalayabilmek için ise sadece www.facebook.com/DominosTurkiye sayfasına girip, yönlendirmeleri gerçekleştirmek yeterli oluyor.

Her damak tadına uygun dayanılmaz lezzet Domino’s, 8 Aralık Perşembe günü düzenleyeceği uluslararası oyunu ile milli heyecan yaratacak… Yarışmaya dâhil olanlar Türkiye’yi şampiyon yapmak için www.facebook.com/DominosTurkiye sayfasından Türkiye’yi destekleyebilecekler…

Kalite ve lezzet garantili Domino’s Pizza Türkiye, 8 Aralık Perşembe günü “En büyük Domino’s Partisi”nde Türkiye bayrağını Facebook uluslararası sayfasında dalgalandırmak için tüm pizza severlerin oylarını bekliyor. Facebook takipçileri daha sonra Domino’s Pizza haritasından ülkelerini seçerek, etkinliğe katılan bütün ülkelerin durumlarını karşılaştırmalı olarak görebilecek.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Domino’s Pizza Türkiye Pazarlama Direktörü Mustafa Birhan Hazer; “Geliştirdiği fikirler ve gerçekleştirdiği projeler ile 15 yıldır sektörde yol gösterici konumda olan Domino’s Pizza Türkiye olarak yerel tatları uluslararası bir kurumla harmanlamaktan gurur duyuyoruz. En lezzetli pizzaları, dumanı tüterken sofralarla buluşturmak için çıktığımız yolda ürünlerimizi bilinen ve güvenilen markalardan en taze halleri ile alıyoruz. Dalından koparılmış domatesimiz, biberimiz yerel lezzetlerimiz, Türk damak tadına uygun pizzalarımız ile Dünya Domino’s Pizza Günü’nde gücümüzü tüm dünyaya göstermeyi hedefliyoruz. 8 Aralık Perşembe günü tüm pizza severlerin bizi destekleyeceğinden eminiz…” dedi.

www.facebook/DominoTurkiye sayfasına girip milyonlarca Domino’s Pizza fan’ı ile aynı anda yarışmak ve birbirinden lezzetli pizzaları yüzde 50 indirimli yemek istiyorsanız siz de 8 Aralık Perşembe günü Domino’s Türkiye’yi “like” etmeyi unutmayın!

www.dominospizza.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT