Dünya Hamburger Gününü Krallar Gibi Kutlayın

Dünya Hamburger Gününü Krallar Gibi Kutlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Hamburger Gününü Krallar Gibi Kutlayın

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® Türkiye’nin en çok tercih edilen ürünleri ikonik lezzet Whopper® ve reçetesi Türkiye’de değişerek dünyaya yayılan Big King® ile lezzet tutkunlarını sevindiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2019

TAB Gıda bünyesinde yer alan hızlı servis restoran zinciri Burger King®’in ikonik hamburgeri Whopper® 1957’den beri geliştirilerek ulaştığı lezzetiyle herkesin beğenisini kazanıyor. İlk kez Amerika’da satışa sunulan Whopper®, dana eti, büyük boy doyurucu susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan eşsiz bir lezzet olarak günümüze ulaşıyor.

Burger King®’in kurucusu James Mc Lamore tarafından yaratılan Whopper®, alevde ızgara konseptinin en popüler burgeri olarak Türkiye’de de en sevilerek tüketilen hamburger çeşitleri arasındaki yerini alıyor. Whopper Jr®, hep daha fazlasını isteyenlere özel Double Whopper® ve Triple Whopper® çeşitlerinin yanı sıra Türkiye’ye özel geliştirilen Rodeo Whopper® ve acı severlerin gözdesi Jalapeno Whopper® da Burger King® restoranlarında burger tutkunlarıyla buluşuyor.

Burger King® dünyasının bir diğer önemli oyuncusu Big King®, doyurucu dana eti, leziz cheddar peyniri, salatalık turşusu, doğranmış marul ve soğana eşlik eden özel Big King® sosu ve 3 kat özel ekmek ile hazırlanıyor. Big King®, uygun fiyata bol malzeme iddiasıyla lanse edilerek dünyayı kendine hayran bırakan bir ürün olma özelliği taşıyor.

Türkiye'de sektörünün lider markası olan Burger King®, bugün Türkiye genelinde 650’den fazla restoranı ile lezzet düşkünlerine hizmet vermektedir.

Siz de Dünya Burger Günü’nü Big King® ya da Whopper® lezzetleriyle taçlandırmak isterseniz en yakın Burger King®’e uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT