Dünya Yemek Trendleri Etiler’de

Dünya Yemek Trendleri Etiler’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Yemek Trendleri Etiler’de

Bodrum’da başlayan hizmet ağını Etiler’e taşıyarak geniş bir kitleye ulaştıran PS Lounge; zengin menüsü, ziyaretçilerine sağladığı konforlu alanları ve profesyonel hizmetiyle yeni sezonda da ziyaretçilerine lezzetten daha fazlasını sunmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2016

Bir mekanda aranan tüm öncelikleri kendi tarzında yarattığı konseptiyle birleştiren PS Lounge, 2014 yılından bu yana Etiler’de hizmet vermeye devam ediyor. Oluşturduğu konforlu ve ferah alanıyla ziyaretçilere lezzetli yemekler ve uzun soluklu sohbet imkanı tanıyan PS Lounge, bu anlamda şehrin tam ortasındaki kaçış noktası olarak konumlanıyor.

Kapsamlı hizmetiyle, sektöre farklı bir bakış açısı
Uzun toplantılar, özel görüşmeler, önemli misafirlerin, şehrin merkezi noktasında rahatlıkla ağırlanabileceği şekilde dizayn edilmiş mekanıyla, Etiler’in ihtiyaç duyduğu tüm unsurları tek bir noktada toplayan PS Lounge, ferah ve modern çizgilerde tasarlanmış mimarisiyle ziyaretçilerine uzun süreli konfor sağlıyor. Zengin menüsünün yanı sıra; tam gün hizmet veren çocuk oyun alanı, bay ve bayan mescidi, botanik teras katı, VIP toplantı salonu, Süper Lig ve Avrupa kupa maçlarının büyük bir coşkuyla izlenebileceği donanımlı bir alana da sahip PS Lounge, benzerlerinden ayrılıyor.

Değişik kültürleri tanımak için uzun yolculuklara ihtiyaç yok
Minimal modernliğin içinde etnik esintiler taşıyan PS Lounge, yeni tatlar keşfetmek, özlediği tatları İstanbul’un merkezinde bulmak isteyen herkesin öncelikli tercihi oluyor. Deneyimli şeflerden oluşan kadrosuyla, günün her öğünü dünya mutfağından seçkin lezzetleri ziyaretçileriyle buluşturan PS Lounge, yerel lezzet trendlerini de yakından takip ediyor. Kahvaltıdan sıcak-soğuk başlangıçlara, kırmızı-beyaz et yemeklerinden deniz mahsüllerine geniş bir menü seçeneği sunan mekan, özel olarak tasarlanmış tatlı menüsüyle de dışarıda geçirdiği zamanı kaliteli kılmaya çalışanları unutmayarak şehir hayatında konfor arayanları bu sezon da aynı noktada buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT