Dünyaca Ünlü Popeyes® The Chicken Sandwich İstanbul’a Geliyor

Dünyaca Ünlü Popeyes® The Chicken Sandwich İstanbul’a Geliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünyaca Ünlü Popeyes® The Chicken Sandwich İstanbul’a Geliyor

Enfes lezzeti için metrelerce kuyrukta beklenen Popeyes®’in eşsiz sandwich’i 'Popeyes The Chicken Sandwich' şimdi İstanbul’da!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 26, 2021

Popeyes®’in ünlü Chicken Sandwich’i “The Sandwich” Türkiye’ye Geliyor!

Dünyayı kasıp kavuran, önünde metrelerce kuyruk olan, kısa sürede tükenen meşhur Popeyes The Chicken Sandwich’in sınırlı süreliğine İstanbul’a geleceği açıklandı. Daha önce satıldığı tüm ülkelerde hızla tükenen bu sandviçi gelir gelmez hemen denemek isteyenler içerisinde “Biz de varız” diyorsanız, takvimlerinizi ayarlayın..

Heyecanla beklenen dünyaca ünlü sandwich ne zaman geliyor? Kaçırmamak ve “Ben de denedim, lezzeti keşfettim” demek için 1 Haziran’ı bekleyin!

Tavuğun en lezzetli hali Popeyes®, Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet vermeye devam ederken tavuk severleri lezzetiyle ikonik ürünlerle buluşturuyor.

Amerika’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yok satan ‘Popeyes The Chicken Sandwich’ aynı lezzetiyle şimdi İstanbul’da satışa sunuluyor. Ekmeği, çıtır tavuğu ve özel sosuyla baş döndüren bir lezzete sahip The Sandwich’i yiyen bir daha yemek için adeta Popeyes® restoranlarına akın ediyor. İstanbul’un belirli Popeyes® restoranlarında satışa sunulan efsane lezzete yetişen tadına varıyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT