Eataly’de Caz RüzgarıEataly’de Caz Rüzgarı Ağustos Ayındada Devam Ediyor

Eataly’de Caz RüzgarıEataly’de Caz Rüzgarı Ağustos Ayındada Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eataly’de Caz RüzgarıEataly’de Caz Rüzgarı Ağustos Ayındada Devam Ediyor

Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 20.30 – 22.30 saatleri arasında, caz müziği keyfini İtalyan lezzetleriyle bir arada yaşamak isteyenler için eşsiz atmosferiyle Ristorante Portofino sizleri bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 23, 2018

Iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, yemek keyfinizi canlı caz performanslarıyla birleştiriyor. Hem yeni lezzetleri hem de özgün atmosferiyle yaz keyfinize ortak olan Ristorante Portofino’nun boğaz manzaralı atmosferinde Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 20:30 – 22:30 saatleri arasında Caz müziği eşliğinde İtalyan lezzetlerinin tadına varacaksınız.

Manifestosunda iyi yemeğin insanları birleştirdiğini vurgulayan, en kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Eataly İstanbul, yemeğe olan aşkını müziğe de yansıtıyor. Akdeniz tarzı beslenme ve yaşam stilini Eataly İstanbul bünyesine taşıyan Ristorante Portofino’nun boğaz manzaralı renkli atmosferinde, piyano, bas ve davul eşliğinde caz müziğin melodileriyle eğlenirken yaz ferahlığında İtalyan lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

İtalya kıyılarının birbirinden lezzetli yemeklerini de tadabileceğiniz Ristorante Portofino’nun menüsünde ana yemekler deniz mahsulleri, zeytinyağı ve fesleğenin eşsiz tatlarından ilham alırken tatlılarda ise portakal ve limon ferahlığı hissediliyor. Ev yapımı fettuccine makarna, karışık deniz mahsülleri çeri domates ve maydanoz ile servis edilen FETTUCCINE ai FRUTTI di MARE ile deniz mahsullerinin birbirine ne kadar yakıştığını görebilir, RISOTTO ai FRUTTI di MARE ile bir liman kasabası olan Portofino’nun deniz mahsulleriyle hazırlanmış eşsiz lezzetteki risottosunu deneyebilirsiniz. Portofino usulü tagliolini makarna, ev yapımı ricotta peyniri, domates sosu ve pesto sosunun enfes uyumunu TAGLIOLINI alla PORTOFINO con RICOTTA ile yakalayabilirsiniz.

Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 20.30 – 22.30 saatleri arasında, caz müziği keyfini İtalyan lezzetleriyle bir arada yaşamak isteyenler için eşsiz atmosferiyle Ristorante Portofino sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT