Eataly’de Peynir ve Meze Günleri

Eataly’de Peynir ve Meze Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eataly’de Peynir ve Meze Günleri

İyi yemeğin adresi, İtalyan mutfak kültürünü dünyanın birçok farklı ülkesine marketi, okulu ve restoranları ile taşıyan Eataly, Kasım ayında da misafirleri için özel fırsatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2016

“İyi, Temiz ve Adil Yemek” ilkesiyle hizmet veren ve gittiği her şehirde lezzet tutkunlarının yaşam alanına dönüşen gastronomi merkezi Eataly, Kasım ayı boyunca birbirinden lezzetli peynir ve meze ürünlerini indirimli fiyatlar ile misafirlerine sunuyor. Kasım ayı boyunca her gün farklı ürünlerde uyguladığı özel indirimlerle en sevilen lezzetlerini uygun fiyatlarla misafirleri ile buluşturuyor.

Kasım ayı boyunca en sevilen İtalyan ve yerel peynir& meze ürünleri %35’e varan indirimlerle Eataly’de yer alıyor. Kars gravyer peyniri, Ezine keçi peyniri, eski Kars kaşarı gibi yerel tatların da öne çıkarıldığı bu kampanyada; Burrata peyniri, mozzarella di bufala, ricotta gibi Eataly’de günlük olarak üretilen geleneksel taze İtalyan peynirleri de indirimli olarak satışa sunuluyor. İtalyan usulü patates salatası, Pesto sos, humus, kuru domates salatası gibi benzersiz mezelerin de dahil olduğu kampanyada lezzet tutkunları Eataly’nin enfes lezzetlerini evlerine taşıyabilecekler.

Favori peynir ve mezelerindeki fırsatları kaçırmak istemeyeler Kasım ayı boyunca Eataly’i ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT