Eğlenceye ve Yemeğe Yepyeni Soluk: Farketmez

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eğlenceye ve Yemeğe Yepyeni Soluk: Farketmez

Hafta sonları ne yapsam diye düşünenler, program yapmaya üşenenler ya da yapacak bir şey bulamayanlar artık Farketmez Restoranın hafta sonu programları ile hafta sonunuzu sevdiklerinizle dolu dolu geçirebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2013

Buziki Orhan’ın sınırları olmayan repertuarından Grek ve Balkan müziği eşliğinde, şef Erdal Kılıç’ın kalıba sığmayan yemekleri ve Şef Edmond’ın Yunan adalarından İstanbul’a taşıdığı mezeleri ile Farketmez, eğlence ve lezzetin vazgeçilmez adresi… Tüm bu saydıklarımıza bir de panaromik İstanbul manzarası ekleyin ve varın gerisini siz hayal edin…

Hafta sonları ne yapsam diye düşünenler, program yapmaya üşenenler ya da yapacak bir şey bulamayanlar artık Farketmez Restoranın hafta sonu programları ile hafta sonunuzu sevdiklerinizle dolu dolu geçirebilirsiniz… Her hafta sonu birbirinden farklı konsept geceler ile misafirlerini eğlendiren, zaman zaman nostalji geceleri ile eskiye götüren ya da müdavimleri doğrultusunda mönüler belirleyen Farketmez Restoran böylece farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Farketmez in İstanbul Maslak’taki yeni mekanında artık haftanın üç gecesi canlı müzik de var. Kendi dalında virtüöz olan sanatçıları tamamen doğaçlama bir programla buluşturan Farketmez dinleyicilere unutulmaz saatler vaad ediyor. Cuma geceleri daha çok Balkan ezgilerinin yer aldığı bir program yapan Farketmez menüsünde ise Balkan esintisi hissediliyor. Cumartesileri ise Yunan ve Türk müziğinin en eğlenceli ve hareketli parçaları ile dinleyenlere unutulmaz bir eğlence sunulurken menüde Yunan mezelerinin en özel tatları yer alıyor. Bu eğlenceli ve lezzetli günlerde yer almak isteyenlerin yapması gereken tek şey önceden rezervasyon yaptırmak.

www.fark-et-mez.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT