Ekmek Kadayıfının Kaymakla Eşsiz Buluşması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ekmek Kadayıfının Kaymakla Eşsiz Buluşması

“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, bu Şeker Bayramı’nda da dost ve akrabalarınızla geçireceğiniz hoş vakitleri tatlandırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2012

Tatlıcı Tombak’tan yeniden yorumlanan özel kreması ile unutulmaz bir tat: Ekmek Kadayıfı

Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla sunan Tatlıcı Tombak, bu Şeker Bayramı’nda da paylaşacağınız tatlı sohbetlere ortak oluyor. Tatlıcı Tombak’ın kremasını özel olarak geliştirdiği kaymaklı ekmek kadayıfı, artan raf ömrü ve özel kreması sayesinde bayram boyunca en özel lezzetler arasındaki yerini alıyor…

“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak, bu Şeker Bayramı’nda da dost ve akrabalarınızla geçireceğiniz hoş vakitleri tatlandırıyor.

Geleneksel tatların vazgeçmezleri arasında yer alan kaymaklı ekmek kadayıfı ile nostaljik bir lezzet sunan Tatlıcı Tombak, Türk mutfağının unutulmaz bu tadını kendi geliştirdiği özel krema ile tekrar sofralarımıza taşıyor.

Kaymaklı ekmek kadayıfı ismi ile başlayan çekiciliği eşsiz lezzeti ve kreması ile hem göze hem damaklara hitap ediyor. Tatlıcı Tombak’ın özel yorumu ile şubelerinde sunduğu kaymaklı ekmek kadayıfı ziyaretçilerini lezzeti ile büyülemeye devam ediyor.

Yüzde yüz doğal şeker ile hazırlanan kıvamlı şerbetin ekmek kadayıfı buluştuğu ürün, lezzeti ile emsallerinden ayrılıyor. Tatlıcı Tombak tarafından geliştirilen özel bir krema çeşidi ile taçlanan ekmek kadayıfı, süt ve irmiğin mükemmel birleşimini yansıttığı gibi geleneksel kaymağa göre uzun ömürlü oluşu ile de tazeliğini uzun süre koruyor.

Eski dönem İstanbul muhallebicilerinin olmazsa olmazı ekmek kadayıfına ve Şeker Bayramı’nı daha da tatlandıracak diğer geleneksel sütlü ve şerbetli tatlılara tüm Tatlıcı Tombak şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Tatlıcı Tombak’ın en özel lezzetleri ve size en yakın Tatlıcı Tombak şubesi için www.tombakgida.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT