El Beso Restaurant - Club’da Yılbaşı Kutlaması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri El Beso Restaurant - Club’da Yılbaşı Kutlaması

Yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanan menü ve eğlence alternatifleri eşliğinde, yeni bir yıla merhaba demenin keyfini, Kuruçeşme ve Alaçatı’da bulunan El Beso Restaurant & Club’larda yaşayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 9, 2011

09.12.2011

Yılbaşı 2012 gecesi için özel olarak hazırlanan menü ve eğlence alternatifleri eşliğinde, yeni bir yıla merhaba demenin keyfini, Kuruçeşme ve Alaçatı’da bulunan El Beso Restaurant & Club’larda yaşayın.

Gurme tatları, eşsiz manzarası ve farklı eğlence anlayışı ile İstanbul ve Alaçatı’da konuklarını ağırlayan El Beso Restaurant & Club, yeni yıl gecesi için tüm detayları düşündü.

El Beso Restaurant & Club, Kuruçeşme misafirleri için, 31 Aralık gecesine özel, 7 course’lu bir menü hazırladı. Başlangıç olarak servis edilen, Bacon ile Sarılı Levrek, Yengeç Tartalet Tapasları ve geleneksel odun fırınında hazırlanan, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi Hindi’nin ardından, klasik ev yapımı Limonçello, konukları ana yemek olarak alternatifli servis edilen Kuzu İncik ve Kalkan Balığı’na hazırlıyor. Farklı damak tatlarını da düşünen El Beso Restaurant & Club’ın tatlı menüsünde, tercihe göre Chocolate Mousse ve Ayva Tatlısı yer alıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde sunulan Bal Kabağı Çorbası ile menü tamamlanıyor.

El Beso Restaurant & Club Kuruçeşme’de, Oldies, Latin, House ve Türkçe parçaların güçlü sesli Mine canlı performans ile yılbaşı gecenize keyif katarken, ilerleyen saatlerde DJ U.F.U.K, DJ UHR ve perküsyon şovundan oluşan çılgın bir parti sizleri bekliyor. Premium içkiler hariç, yerli yabancı içki, yemek ve eğlenceden oluşan gecenin kişi başı fiyatı 250 TL. Sadece partiye katılmak isteyenleri de düşünen El Beso Restaurant & Club Kuruçeşme’de yemeksiz eğlencenin fiyatı ise 150 TL.

El Beso Restaurant & Club, İzmir’in vazgeçilmezi olan Alaçatı’da yeni yılı karşılayanlar içinse, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek DJ performansı eşliğinde yeni yıl eğlencesini unutulmaz kılıyor.

Keyifli bir seneye merhaba demek için tek yapmanız gereken, 0212 287 57 59 numaralı telefondan ya da elbeso@elbeso.com.tr adresinden rezervasyonunuzu yaptırmak.

Adres: Muallim Naci Cad. No:64/D Kuruçeşme İstanbul
Telefon: 0212 287 57 59
Web: www.elbeso.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT