Elite World Chefs ile Uzak Doğu’nun Gizemli Lezzetlerini Keşfedin

Elite World Chefs ile Uzak Doğu’nun Gizemli Lezzetlerini Keşfedin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Chefs ile Uzak Doğu’nun Gizemli Lezzetlerini Keşfedin

Elite World Chefs, mart ayında ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği düzenleyecek. Uzak Doğu Lezzetleri, 10-25 Mart 2018 tarihleri arasında lezzet tutkunları ile buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

Düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleri ile misafirlerini buluşturan Elite World Chefs, mart ayında ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği düzenleyecek. Uzak Doğu Lezzetleri, 10-25 Mart 2018 tarihleri arasında lezzet tutkunları ile buluşacak.

Ayrıca ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği süresince mutfak meraklıları düzenlenecek çeşitli atölyelere katılarak sushi ya da Uzak Doğu tatlıları yapmayı öğrenebilecek.

Elite World Hotels şefleri tarafından hazırlanan “Uzak Doğu Lezzetleri”nin seçmeli menüsünde, başlangıç olarak; acılı ekşili çorba, Çin böreği, sebzeli ve karidesli noodle bulunuyor. Ana yemek olarak; kung pao kajun fıstıklı dana eti, tatlı eksi soslu karides, Shanghai tavuk servis edilirken, salata olarak da soya filizli salata ve yengeçli salata sunuluyor. Tatlı seçenekleri arasında da kızarmış ballı ananas ve kızarmış ballı muz yer alıyor. Elite World Hotels bünyesinde yer alan Elite World İstanbul, Elite World Business, Elite World Europe ve Elite World Van Hotel’de gerçekleşecektir.

Uzak Doğu’nun eşsiz lezzetlerinin ustası olun

25 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek Uzak Doğu Lezzetleri etkinliğinde merak duyduğu alanda uzmanlaşmak, işi profesyonellerinden öğrenmek isteyenler için atölyeler de düzenlenecek. Geleneksel Japon mutfağının vazgeçilmez lezzeti sushi’nin yapımını ve inceliklerini öğrenmek isteyenler mart ayında Elite World Chefs’te buluşacak. ‘Sushi Yapımı’ atölyesi 10 Mart Cumartesi Elite World İstanbul Hotel’de, 17 Mart Cumartesi günü ise Elite World Van Hotel’de gerçekleşecek.

Sushi’nin tarihinin anlatılacağı atölyede, malzemeleri tanıtılarak, pirinci hazırlanacak. Ardından California roll, magura roll, somon maki ve avokado maki uygulamaları sushi ustası Şef Hasan Karabazar ve Şef Mithat Yalçınkaya tarafından öğretilecek. Benzersiz bir deneyim sunan ‘Sushi Yapımı’ atölyesinin kişi başı fiyatı 45 TL.

Ayrıca 24 Mart Cumartesi günü Elite World Business Hotel’de “Uzak Doğu Tatlıları” atölyesi yapılacak. Uzak Doğu’nun eşsiz tatlıları kızarmış dondurma, kızarmış ballı muz, kızarmış ballı ananas, kızarmış ceviz tarifi ve yapımı öğretilecek. Uzak Doğu mutfağını yansıtan tatlıların yapımını püf noktalarıyla öğrenip yaratıcı tariflerin yer aldığı ‘Uzak Doğu Tatlıları’ atölyesinin kişi başı fiyatı 40 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT