Elite World Hotels'de 5 Yıldızlı Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Hotels'de 5 Yıldızlı Yılbaşı

Yeni bir yıla keyifli bir şekilde ve şehrin merkezi Taksim’de girmek isteyenlerin adresi her sene olduğu gibi bu yıl da Elite World Otel'leri olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2011

19.12.2011

Yeni bir yıla keyifli bir şekilde ve şehrin merkezi Taksim’de girmek isteyenlerin adresi her sene olduğu gibi bu yıl da Elite World İstanbul Hotel olacak. Elite World İstanbul’un yılbaşı programında farklı zevklere hitap eden alternatif programlar bulabilirsiniz.

Kendinizi saray ortamında hissedeceğiniz Lalezar Balo Salonu’nda düzenlenen “Yılbaşı 2012 Balosu”’alkollü alkolsüz punch ikramının olacağı hoş geldiniz kokteyli ile başlıyor ve zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, dünya müziklerinden oluşan yerli ve yabancı geniş repertuarlarıyla “İstanbul Orkestrası”, DJ performans, sürpriz çekilişler, oryantal show, saatler gece yarısını gösterdiğinde şampanya ikramı ile devam ediyor.

Elite World İstanbul’un zengin Yılbaşı menüsünde; başlangıç olarak Mini Zeytinyağlı Enginar, Dereotlu Uskumru Füme, Beyaz-Eski Kaşar ve Rokfor Peyniri, Kaparili Norveç Somon Füme, Lakerda, Haydari, Mini Domates & Salatalı, Fava, Biberli Roastbeef, Zeytinyağlı ve Kekikli Mozzarella ve Misket Limonu ile tatlandırılmış söğüş Jumbo Karides ),ara sıcakta Karidesli Vol-au-vent (Rezene ile tatlandırılmış Karidesler Bechamel sos ve renkli biberler ile ), Limonlu Sorbe ( Taze nane yaprağı ve şekerle tatlandırılmış limon kabukları ile )ana yemekte ise Geleneksel Kestaneli Hindi Sarması (Fırında ağır ateşte pişirilmiş Hindi sarması Fıstıklı iç pilav, Brokoli ve Kestane dilimleri ile ) yer alıyor. Petit Fours, Meyve Dilimleri (Tulip Hamuru içinde Meyve Dilimleri ve Çikolata sos ile kaplanmış Petit Fours ) çay, kahve servisi ve ilerleyen saatlerde İşkembe Çorbası servisi ile sona eriyor. Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 230 TL; (Yılbaşı balosunda 7-12 yaş grubu için fiyat kişi başı KDV dahil 110 TL.)

Yeni yıl gecesini İlham Gencer’in canlı performansı eşliğinde geçirmek isteyenler için Jazz Company iyi bir alternatif. Yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramının olduğu paket, kişi başı KDV dahil 139 TL.

Yeni yılı piyano ve keman müziği eşliğinde romantik bir ortamda geçirmek isteyenler için ise The Brasserie iyi bir seçenek olabilir. Yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramının olduğu paket, kişi başı KDV dahil 100 TL.

Lobby Lounge Bar’da piyano müziği eşliğinde sıcak ve soğuk kanepe ikramı, limitli yerli içki ve çorba servisinin dahil olduğu yılbaşı paketi kişi başı KDV dahil 69 TL.

Elite World İstanbul’un sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde ise Yılbaşı Balosu, aynı gece deluxe odada konaklama, Elite Restaurant’ın zengin açık büfesiyle çift kişilik brunch, gecenin yorgunluğunu atabileceğiniz, sağlık ve zindeliğin adresi Fit Life SPA and Health Center’da iki kişilik SPA kullanımı yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 165 Euro.

Elite World İstanbul her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı… Çocuklara yönelik olarak düzenlenecek olan “Çocuk Balosu”’nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor. Çocuk balosunda 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası ise kişi başı KDV dahil 55 TL.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyonlarınız için lütfen banket satış ofisimizi arayınız 0212 313 83 71 – 0212 313 83 05email: info@eliteworldhotel.com.tr

Elite World Prestige Hotel'de Yeni Yıl Keyfi

Şehrin Merkezi Taksim’de yer alan Elite World Prestige Otel hazırladığı yılbaşı programı ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi alternatifi sunuyor.

Manolya Balo Salonu’nda düzenlenen özel yılbaşı gala programında; Hoşgeldiniz alkollü ve alkolsüz Punch ardından zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, Canlı Müzik, DJ performans, sürpriz çekilişler, oryantal ve yeni yıla girerken şampanya ikramı yer alıyor.

Elite World Prestige Otel’in yılbaşı menüsünde başlangıçlarda “Füme Balık ve Peynir Defilesi”, (Ekşi Tatlı Ekmek üzerinde Deniz Mahsülleri Mousse, Kadayıf içinde Siyah Havyar, Pazı Yaprağında Uskumru Füme, Limon Cips üzerinde Somon Pastırması, Haşhaşlı Ekmek üzerinde Rokfor Peyniri, Camember Peynir) ara sıcakta ise “Deniz Mahsulleri Krep” Yosun Köpüğü çektirmesi ve Güneşte Kurutulmuş Domates sos ile servis ediliyor. Salata olarak Benekli Hardal çektirmesi üzerinde Rezene Esansı Püskürtmesi, Marul, Mango dilimleri, Kaju Fıstığı, Permasan Peyniri yaprakları ile Gardenya Salata. Ana yemekte Kekik Yağında Dinlendirilmiş, dizayn Sebzeler üzerinde Pırasa Krakerleri, Yaban Mersinli Patates ve Morel Mantarlı sos ile Dana Wellington; ayrıca yılbaşının vazgeçilmezi Executive chef Mithat YALÇINKAYA ve ekibinin özel sunumu ile “Hindi Show” ve tatlı olarak ise “Bal Kabağı pres üzerinde yaban böğürtlen taneleri ve kuru kayısı sos ile sunulan Patlıcan Mouse” yer alıyor. Bu özel menü mini tartaletler eşliğinde çay, kahve servisi ve ilerleyen saatlerde sunulan işkembe ve mercimek çorbası ile sona eriyor.

Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 175 TL; (Yılbaşı balosunda 7-12 yaş grubu için fiyat kişi başı KDV dahil 90 TL.)

Elite World Prestige Hotel’in sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde; Yılbaşı balosu, aynı gece konaklama, çift kişilik brunch, gecenin yorgunluğunu atabileceğiniz, sağlık ve zindeliğin adresi Fit Life Spa &Healt Club’da iki kişilik kullanım yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 129 Euro.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyonlarınız için lütfen banket satış ofisimizi arayız. 0212 297 1313

Adres: Şehit Muhtar Caddesi No:42 34435 Taksim İstanbul
Telefon: 0212 313 83 83
Web: www.eliteworldhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT