Elite World Otellerinde Terasta İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Otellerinde Terasta İftar Keyfi

Elite World Otelleri on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini fasıl müziği eşliğinde farklı mekân alternatifleriyle misafirlerin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 9, 2013

Elite World Otelleri on bir ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini fasıl müziği eşliğinde farklı mekân alternatifleriyle misafirlerin beğenisine sunuyor.

Elite World Prestige Otel “Teras Gardenya Restoran”’ nın etkileyici İstanbul manzarasına karşı fasıl müziği eşliğinde her damak zevkine göre Executive Şef Aydin Şahin ve ekibi tarafından özenle hazırlanan iftar menüleri ile keyifli bir ramazan geçirebilirsiniz. Nefis serpme iftariyelikler,soğuk ayran aşı çorbası, Gardenya salata, ıspanaklı peynirli su böreği, pazılı piliç kapama, etli sebzeli güveç gibi Türk mutfağının lezzetli yemekleri, güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, Maraş dondurmalı fıstıklı baklava gibi geleneksel tatlı çeşitleri, limitsiz şerbet, çay, kahve servisinin olduğu iftar menüsü ile özel bir iftar yemeği sizleri bekliyor. Bu özel menünü kişi başı fiyatı 59 TL.

Elite World İstanbul Otel’de ödüllü Executive Şef Mithat Yalçınkaya ve ekibi tarafından hazırlanan nefis iftariyelikler, salata çeşitleri, naneli yoğurt sos ile kıymalı ve peynirli su böreği, iç pilav ve sebzeli kuzu tandır, taze kekikli çoban kavurma gibi Türk mutfağının lezzetli yemekleri, geleneksel Türk tatlıları, limitsiz şerbet, çay, kahve servisi yer alıyor. Bu özel menülerin fiyatları 65 TL den başlıyor.

Elite World Otelleri, Ramazan coşkusunu çalışanlarıyla ve iş arkadaşları ile paylaşmak isteyen şirketler için birbirinden lezzetli, geleneksel tatların bulunduğu özel iftar menüleri hazırladı. Nezih bir ortamda huzurlu bir iftar için 30 kişiden 250 kişiye kadar farklı kapasitedeki salonlarda fasıl müziği eşliğinde iftar yemeği alabilirsiniz. Gruplara özel açık büfe ve menü alternatifleri hakkında detaylı bilgi için;

Elite World İstanbul ziyafet ofisi 0212 313 83 83 ;
Elite World Prestige ziyafet ofisi 0212 297 13 13 ü arayınız.
Adres: Şehit Muhtar Cad. No:40-42 Taksim İstanbul
www.eliteworldhotels.com.tr

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT