Emirgan’da Yeni bir Pizzacı: Pizza Emirgan

Emirgan’da Yeni bir Pizzacı: Pizza Emirgan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Emirgan’da Yeni bir Pizzacı: Pizza Emirgan

Emirgan’da ismi olmayan, tabelasız pizzacıyı mutlaka bulun! Birbirinden leziz pizza çeşitleriyle Pizza Emirgan, kısa sürede kendi müdavimlerini yaratacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2014

Adı yok, tabelası yok. Sadece odun ateşinde pizzaların pişirildiği bir pizza fırını, tabureleriyle uzun bir bar ve mekanın önünde üç beş masa var. Has muhlis bir İtalyan pizzacısı.

Birbirinden leziz 25 çeşit Napolitan usulü pizzanın olduğu menü, İtalya’dan ithal. Napoli pizzasını İstanbul’da yaşatıp, Türk damak tadına göre uyarlayan pizza ustası Kadir Aytekin; özellikle kabak çiçeği, avokado ve karidesli, enginar ve trüflü, cheddar peynirli çeşitlerini şiddetle tavsiye ediyor. Üstelik olabildiği kadar çeşit deneyin, dilediğiniz kadar tüketin diye dilim dilim sipariş vermek de mümkün.

Bir gece evvelden kalma soğuk pizza dilimleri yerini 08:30-12:30 arası servis edilen, fırından taze çıkmış, 6 çeşit kahvaltılık pizzaya bırakıyor. Özellikle sucuk& yumurtalı pizza ve beyaz peynir& zeytin ezmeli pizzanın yanında içilen çay güne başlamanın en ‘’yerli İtalyan” yolu.

Pizzacının tatlıları da hakiki İtalyan: Nutellalı pizza seçenekleri ve tiramisunun yanı sıra bal kabağı kreması, yeşil fıstık ve ceviz pudra şekerli Pizza Panna Di Zucca’yı ısrarla isteyin!

Emirgan’da ismi olmayan, tabelasız pizzacıyı mutlaka bulun! Birbirinden leziz pizza çeşitleriyle Pizza Emirgan, kısa sürede kendi müdavimlerini yaratacak.

Adres: Sakıp Sabancı Caddesi no:14A Emirgan İstanbul
Rezervasyon için; Tel: 0212 277 88 87

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT