En İddialı Sushi'ler Vogue'da Yenir

En İddialı Sushi'ler Vogue'da Yenir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En İddialı Sushi'ler Vogue'da Yenir

İstanbul’un vazgeçilmez mekânlarından biri olan Vogue, sushi menüsü ile de iddialı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2018

Büyüleyici boğaz manzarası ve birbirinden güzel lezzetleriyle 20 yıldır İstanbul’un vazgeçilmez mekânlarından biri olan Vogue, sushi menüsü ile de iddialı.

Panaromik boğaz manzarası ve ferah atmosferiyle büyüleyici bir ortam sunan Vogue, dünya mutfağından özel seçkiler sunduğu menüsünün yanı sıra yıllardır İstanbul’un en iyi sushi’lerini de sunuyor.

Vogue’un sushi menüsü, bu alanda 19 yıllık tecrübeye sahip olan Taylandlı Sushi Şefi Janla Srikum’un deneyimi ile sunuluyor. Sushi şefi, geleneksel Japon sushi hazırlama tekniğiyle 70’e yakın farklı sushi seçeneği hazırlıyor. Sushi severlerin en çok tercih ettiği seçenekler arasında “Vogue king plate”, “Vogue sashimi selection”, “Caterpillar”, “Spicy Ika”, “Spicy tuna” ve “California” yer alıyor.

Etkileyici şehir manzarası ve değişmeyen hizmet kalitesiyle 20 yıldır öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi olan Vogue, zengin sushi menüsü ile de iddialı lezzetleri misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT