En Keyifli İftarlar Aila’da

En Keyifli İftarlar Aila’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Keyifli İftarlar Aila’da

Otantik Türk lezzetlerinin yeniden keşfedildiği restoran Aila, zengin menüsü ve canlı fasılıyla Ramazan ayının en keyifli ve lezzetli iftar sofralarına ev sahipliği yapacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2017

Türk mutfağının lezzet mirasını kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiren Aila, geleneksel Ramazan akşamlarının en özel adreslerinden biri olacak.

Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan ve ister iç mekanda ister bahçede iftar keyfi sunan Aila’nın menüsünde iftariyelikler, çorba, mezeler, zeytinyağlılar, fırından pide çeşitleri, ocak başından ızgara ve kebaplar ve tatlılar yer alacak. Konuklar meze, zeytinyağlılar ve tatlıları açık büfeden diledikleri gibi seçerken, iftariyelikler, çorba ve ana yemekler, masada servis edilecek.

Menünün meşrubatlar dahil fiyatı ise, kişi başı 99 TL.
Lezzetli menüye canlı fasılın da eşlik edeceği Aila’da iftar sofraları, Ramazan ayının başlayacağı 27 Mayıs’tan 24 Haziran’a kadar akşam 8’den 10.30’a kadar kurulmaya devam edecek. Dileyenler, aile ve dostlarıyla özel bir iftar sofrası kurmak için, Aila’nın özel yemek odasını da tercih edebilirler.

Baharat Kütüphanesi Aila’da!
Aila, lezzetleri kadar ambiyansı ile de geleneksel Ramazan akşamlarına renk katacak. Tasarımı ile İstanbul’un coşkusunu ve gündüzden geceye değişen enerjisini yansıtanAila’nınbünyesindemezelerin ve ocak başı bölümünün de bulunduğu dört özel alanbulunuyor.

Aila’ya gelenleri, Mısır Çarşısı’ndaki rengarenk görüntüleri ile İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen baharatlar için özel olarak hazırlanan Baharat Kütüphanesi ve geleneksel çiniler karşılıyor. Çeşitliliği ve renkleri ile lezzet kültürümüzün zenginliğine dair ipuçları veren kütüphanede dileyen misafirler baharat alışverişi de yapabiliyor.

Şef Umut Karakuş’un yönetimindeki restoran, Anadolu’nun dört bir yanından geleneksel ve yerel tatları, şefin farklı sunumlarıyla misafirler ile buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT