En Keyifli Yılbaşı Gecesi Vogue'da Yaşanır

En Keyifli Yılbaşı Gecesi Vogue'da Yaşanır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Keyifli Yılbaşı Gecesi Vogue'da Yaşanır

20 yıldır lezzeti yemeklerle buluşturan Vogue, yılbaşında sizlere eğlence dolu bir gece vaat ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2017

Etkileyici şehir manzarasını lezzetli yemekler ve özenli servis ile bir araya getiren Vogue, yeni yılı en iyi şekilde karşılamanız için özel bir program hazırladı. Birbirinden lezzetli tatların bulunduğu a la carte menüsü, gecenizi lezzetlendirirken, yemek sırasında ve sonrasında performans sergileyecek olan iki DJ, geceyi daha da hızlandıracak.

Dünya ve Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerinin bulunduğu Vogue’un menüsünde farklı alternatifler bulunuyor. “Buratta” ve “Ton Balığı Tartar” menünün en göze çarpan tatları olarak karşımıza çıkıyor. Et ve balık severler için de birçok seçenek bulunan menüde; “Izgara Bonfile”, “Izgara Somon” ve “Fırında Ördek” damaklarda enfes lezzetler bırakıyor.

Bu leziz yemeklerin yanı sıra 70’ten fazla sushi alternatifi de bulunan Vogue’da damak tadınıza en uygun yemekleri bulmak mümkün. Vogue’un tatlı menüsünde bulunan “Çilekli Milföy” ve “Tiramisu Milföy” ise hem sunumu hem de lezzetiyle gecenize ayrı bir tat katıyor.

Etkileyici şehir manzarası ve değişmeyen hizmet kalitesiyle 20 yıldır öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi olan Vogue, konuklarını unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamaya çağırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT