En Keyifli Yılbaşı Seçenekleri The Marmara Pera’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Keyifli Yılbaşı Seçenekleri The Marmara Pera’da

Sanat ve eğlenceyle iç içe olan The Marmara Pera’da dilerseniz Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde, nefis lezzetler ile Yeniyıl’a merhaba deyin dilerseniz enfes akşam yemeği ve 11.11 klüp bilet’inin dâhil olduğu konaklama paketleriyle!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2011

14.11.2011

Sanat ve eğlenceyle iç içe olan The Marmara Pera’da dilerseniz Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde, nefis lezzetler ile Yeniyıl’a merhaba deyin dilerseniz enfes akşam yemeği ve 11.11 klüp bilet’inin dâhil olduğu konaklama paketleriyle!

Yeniyıl’ı The Marmara Pera’da karşılayanları unutulmaz bir müzik ziyafeti bekliyor. İstanbul’da eğlencenin kalbinin attığı bölgelerin başında gelen Beyoğlu ve Asmalımescit’e sadece birkaç dakikalık mesafede konumlanan The Marmara Pera’da yılbaşında Ateş Tezer Trio sahne alıyor. Ateş Tezer hem kendi bestelerini hem de unutulmaz caz parçalarını yorumlayarak Yeniyıl’a girerken Pera ruhunu yaşatıyor.

Nefis Yılbaşı 2012 Menüsü

The Marmara Pera’da Ateş Tezer Trio’nun canlı caz müziği eşliğinde, yılbaşı yemeği KDV ve içecekler hariç 50 Euro. Yılbaşı 2012 için özel olarak hazırlanan yeni yıl menüsünde sıra dışı lezzetler yer alıyor. Akdeniz antipasti tabağında avakado tartar üzerinde mozzarella şiş, ayva çektirmesi üzerinde keçi peyniri, rokfor peyniri, somon grawleks, mini patates yuvasında karides kokteyl, grissiniye sarılı Rozbif, salatalık göbeğinde patlıcan salsa, mini imambayıldı, balık kek ve verde sos eşliğinde şişte karides ızgara, güveçte kremalı patates, yaban mantarları confit ve gravy sos eşliğinde taze baharatlar ile dinlendirilmiş ‘Dana Bonfile’, karamel sos ile merengli kestaneli tart, petit fours ve limon sorbe.

Yılbaşı Konaklama Paketi

The Marmara Pera misafirlerine yılbaşı için birbirinden özel iki konaklama paketi sunuyor. Ateş Tezer Trio’su eşliğinde Yılbaşı yemeği ve 11.11 klüp girişi ve ilk içki, geç check out ve kahvaltının dâhil olduğu konaklama paketi double oda’da kişi başı 140 Euro.

Tarihi Haliç Yarımadası ve Boğaz’ın kuşbakışı izlenebildiği Mikla’da yılbaşı yemeği ve iki kişilik konaklama kişi başı 290 Euro.

Tasarımıyla misafirlerine Pera ruhunu yaşatan The Marmara Pera, yeni yıla girerken sizleri bekliyor.

Adres: Beyoğlu Meşrutiyet Cad. 1, 34430 İstanbul
Telefon: 0212 251 46 46
Web: www.themarmarahotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT