En Leziz İftar Menüleri

En Leziz İftar Menüleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Leziz İftar Menüleri

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, 11 ayın sultanı Ramazan’ı Art’s Restaurant’ta sunulacak zengin iftar menüleri ile karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 27, 2014

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel iftar sofraları için hazırladığı birbirinden seçkin iftar menüleriyle misafirleri lezzet yolculuğuna çıkarıyor. İddialı menüleri ve özgün lezzetleriyle Ramazan geleneğine tat katan Otel, gül dondurmalı güllaç ve portakal dondurmalı irmik tatlısı ile çok iddialı.

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, 11 ayın sultanı Ramazan’ı Art’s Restaurant’ta sunulacak zengin iftar menüleri ile karşılıyor. Ramazan klasikleri olan serpme iftariyeliklerden çorba çeşitlerine, zeytinyağlılardan ızgaralara ve enfes tatlılara kadar birçok farklı alternatif sunan Otel’de her damak zevkine hitap eden fiyat ve seçenekte lezzetleri bulmak mümkün. Otel’in deneyimli şefleri tarafından her biri titizlikle hazırlanan iştah açıcılar, ana yemekler, tatlılar ve içeceklerin yanı sıra Çökertme kebabı, Safranlı yoğurt eşliğinde sunulan etli vişneli pazı dolması, Kuzu incik gibi özgün lezzetler de yer alıyor.

Gül dondurması eşliğinde güllaç ve portakal dondurmalı irmik tatlısı

Renaissance Istanbul, Ramazan’da sıra dışı tatları keşfetmek isteyenlere de enfes öneriler sunuyor. Tatlılarıyla oldukça iddialı olan Otel, gül dondurması eşliğinde sunulan güllaç ve portakal dondurması eşliğinde servis edilen irmik tatlısı ile geleneksel ramazan sofralarının keyfini farklı bir dokunuşla tekrar yaşatıyor.

Eşsiz Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip salonunda özel iftar davetlerine de evsahipliği yapan Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de set iftar menüleri kişi başı 75 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT