En Lezzetli Atıştırmalıklar Monochrome’da

En Lezzetli Atıştırmalıklar Monochrome’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Atıştırmalıklar Monochrome’da

Brasserie anlayışını kendine has bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome; yemek yemeyi keyif haline getiren alternatifleri misafirlerle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 26, 2018

Monochrome’un özel sunumları ile farklılaşan iki atıştırmalık alternatif; Asya usulü tavuk küpleri ve somon kek yenilenen menünün öne çıkan lezzetleri arasında.

Monochrome’un yeni menüsünde yer alan Asya usulü tavuk küpleri, pane tavuğun sriaccha acı sos, bal ve misket limonu suyundan oluşan sosla lezzetlendirilmesiyle hazırlanıyor ve hem göze hem de damağa hitap eden sunumuyla misafirlerin öncelikli tercihlerinden biri oluyor.Somon severlerin favorilerinden olmaya aday lezzetlerden somon kek ise Meksika biberi reçeli, dereotlu mayonez sos ve lahana slaw salatası ile servis ediliyor.

Monochrome günün her saatine uygun alternatifler sunan zengin menüsü ve keyifli atmosferi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT