En Lezzetli Başlangıçlar Mezzaluna’da

En Lezzetli Başlangıçlar Mezzaluna’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Başlangıçlar Mezzaluna’da

İtalyan mutfağından lezzetleri misafirleri ile buluşturmaya devam eden Mezzaluna, zengin menüsünde yer alan başlangıç alternatifleri ile de iddialı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 8, 2020

İtalyan mutfağından lezzetleri misafirleri ile buluşturmaya devam eden Mezzaluna, zengin menüsünde yer alan başlangıç alternatifleri ile de iddialı. Executive Şef Fabio Brambilla ve ekibi tarafından hazırlanan lezzetler içerikleri ve sunumları ile dikkat çekiyor.

İtalyan sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alan “Bruschetta”, patlıcan ve manda sütü mozzarella, domatesli ve kabaklı gorgonzola peynirli olmak üzere üç farklı alternatifle sunuluyor. Burrata peyniri ve marine edilmiş ızgara sebzelerle hazırlanan “Burrata Con Verdure Marinate” en sevilen başlangıçlar arasında yer alıyor.

Bresaola, Parma jambonu, füme dana eti ve İtalyan peynir çeşitleri ile hazırlanan “Tagliere Di Antipasti” iki kişilik olarak sunulan paylaşımlı alternatiflerden. İnce çiğ bonfile dilimleri, karışık yeşillik, parmesan peyniri, marine taze mantar ve hardal sosla lezzetlendirilen “Carpaccio Di Manzo Con Rucola E Parmigiano” ise klasik İtalyan lezzetlerini bir araya getiriyor.

İtalyan mutfağının en güzel örneklerini misafirleriyle buluşturan Mezzaluna’nın sıcak başlangıçları arasında yer alan “Parmigiana Di Melanzane”, domates soslu fırınlanmış patlıcan dilimleri, eritilmiş parmesan ve mozzarella peyniri ile hazırlanıyor. Karides, kalamar ve pisi balığı tava, kızarmış sebzeler ve tartar sosla servis edilen “Fritto Di Mare” ise deniz ürünleri severleri fazlasıyla memnun ediyor.

Misafirlerine mevsimsel lezzetlerle hazırladığı menüsünün yanı sıra sıcak ve samimi bir atmosfer sunan Mezzaluna, İtalyan mutfağı severlerin adreslerinden olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT