En Lezzetli Ramazan Sofraları Lacivert’te Kuruluyor

En Lezzetli Ramazan Sofraları Lacivert’te Kuruluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Ramazan Sofraları Lacivert’te Kuruluyor

Lacivert Ramazan’a özel lezzetlerle oluşturduğu menüsü ile büyüleyici iftar sofralarına ev sahipliği yapıyor...

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2016

Yenilenen dekorasyonu ve muhteşem manzarası ile özel yemekler için kusursuz bir alternatif sunan Lacivert, Ramazan’a özel bir menü hazırladı. Menü geleneksel tatların en iyi örneklerine yer veriyor.

Lacivert’te Ramazan menüsü, Karaman Obruk Peyniri, İsli Çerkez Peyniri, Manda Kaymağı, Artvin Süzme Bal, Medine Hurma gibi lezzetlerin bulunduğu iftariye tabağı ile başlıyor. Zeytinyağlı kabak çiçeği dolması ve zeytinyağlı enginar hafif seçenekler olarak menüde yerini alıyor. Kırmızı biberli tereyağı sosuyla zenginleşen, tavuk eti ve yaz sebzeleri ile hazırlanmış “Şehriye Çorbası” iftar yemeğine sıcak bir geçiş sağlıyor. Puf böreği ve Kaz Dağları otlarından mücver geleneksel tatların çağdaş yorumu olarak menüde yerini alıyor. Menünün ana yemekleri kavılca ve siyez bulgur pilavı ile birlikte sunulan Ramazan sofralarının olmazsa olmazı Hünkâr Beğendi veya ıspanak püresi eşliğinde Izgara Kaya Levreği…

Leziz Ramazan yemeğinin ardından tatlı tabağında sunulan Güllaç, Bandırma Lor Peyniri Tatlısı, Sakızlı Muhallebi ve Vişneli Ekmek Tatlısı ile Ramazan sofranız hem unutulmaz tatlarla donanıyor, hem de size eşsiz bir iftar yemeği yaşatıyor.

Lacivert’te servis edilen bu lezzetli menünün fiyatı KDV dâhil 160 TL. Lacivert’e, Rumeli Hisarı’ndan Lacivert teknesi ile İstanbul trafiğine takılmadan ulaşım sağlanabiliyor.

Rezervasyon için Tel: 0216 413 37 53 -0216 413 42 24
www.lacivertrestaurant.com

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT