En Özel İtalyan Lezzetleri Gina’nın Yeni Menüsünde

En Özel İtalyan Lezzetleri Gina’nın Yeni Menüsünde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Özel İtalyan Lezzetleri Gina’nın Yeni Menüsünde

Gina, yemeğini keyif ve lezzetle yemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 12, 2015

Lezzetleri, kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, İtalyan mutfağı severler için yeni sezonu yenilenen menüsü ile karşılıyor. Klasik ve modern İtalyan yemeklerinin en güzel örneklerini sunan Gina, misafirlerine sezonunda ve en kaliteli ürünlerle lezzetli yemekler sunuyor.

Gerçek İtalyan lezzetlerinin sunmasının yanı sıra rahat ve keyifli ortamıyla da misafirlerine her zaman en iyisini sunan Gina, keyifli molaların, öğle ve akşam yemeklerinin bir numaralı adresi. Şehrin merkezinde, günlük hayatın keşmekeşinden uzaklaşarak kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan Gina, misafirleri için menüsüne yepyeni lezzetler ekledi.

Yemeğe hafif bir başlangıç yapmak için birbirinden güzel çorba seçeneklerinden biri olan “Scialatielli Füme Patlıcan” buratta peyniri ve kıtır ekmek ile servis edilirken başlangıçlardan “Dana Carpaccio” roka, parmesan, fıstık ve yeşil kereviz sos ile hazırlanıyor. Ana yemeklerden “Kıtır Ekmeğe Sarılı Deniz Levreği” ise marine edilmiş renkli biberler ve yabani otlu gnocchi ile misafirlerin beğenisine sunuluyor. İddialı diğer bir ana yemek seçeneği de Sardunya usulü kuskus, enginar ve bottarga ile renklendirilen “Kendi Suyunda Pişmiş Lagos Fileto”. Menüde bulunan ince dilim patates ve roka ile servis edilen “Milano usulü panelenmiş dana eti” de et severleri memnun ediyor.

İtalyan mutfağının vazgeçilmez klasiklerinden olan pizza ve makarnanın en iyi örnekleri de Gina’nın yenilenen menüsünde yerini alıyor. Mozzarella,bresaola, roka, traşlanmış parmesan ve domates sos ile hazırlanan “Valtellina Pizza” damağınızın yeni tatlar keşfetmesini sağlarken enginar, bottarga, limon ve karabiberli “Buğday Ruşeymi Linguine” ve gorgonzola peyniri, incir balsamik ile renklendirilen “Balkabaklı ve Safranlı Risotto” da lezzetleriyle kendinizi İtalya’da hissetmenizi sağlıyor.

Bu enfes lezzetleri bir tatlı ile sonlandırmak istenler için de çok farklı seçenekler bulunuyor. “Capri, Anacapri Usulü Badem ve Çikolata Kek” ve “Limoncello Parfe ve Fıstıklı Dondurma” tatlılar arasında en çok dikkat çekenler oluyor.

Şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumuyla sizleri kendi evinizdeymişsiniz gibi hissettiren Gina, yemeğini keyif ve lezzetle yemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor.

Büyükdere Caddesi, Kanyon AVM, K:1, Levent/İstanbul
T: 0212 353 54 52
www.gina.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT