En Tatlı Yeni Yıl Sürprizleri Cakes&Bakes’te

En Tatlı Yeni Yıl Sürprizleri Cakes&Bakes’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Tatlı Yeni Yıl Sürprizleri Cakes&Bakes’te

Cakes&Bakes, yılbaşına özel kurabiye ve muffinlerle 2017’yi en tatlı haliyle karşılamaya hazırlanıyor. Bu eşsiz lezzetler, Cakes&Bakes’in yılbaşı için süslenen keyifli ortamında içeceğiniz sıcacık bir kahveye eşlik etmek için sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2016

Cakes&Bakes, sıcacık atmosferi, birbirinden özel lezzetleri ve yılbaşı temalı hediyelikleriyle yeni yıl heyecanınızı paylaşıyor. Cakes&Bakes’in hünerli şeflerinin hazırladığı kurabiyeler ve muffinler hem görüntüleri hem de lezzetleriyle fark yaratıyor. Birbirinden neşeli yılbaşı temalı mutfak gereçleri ve farklı hediye seçenekleri de Cakes&Bakes’lerde sizleri bekliyor.

Cakes&Bakes Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, Ankara Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, UNIQ İstanbul içinde yer alan Foods in the Woods, Yenikapı ve Bostancı İDO iskeleleri, Yenikapı-Bursa ve Yenikapı-Bandırma hatlarında sefer yapan hızlı feribotlarda, İstanbul Fenerbahçe ve Bostancı BP benzin istasyonlarında misafirlerini bekliyor. Cakes&Bakes, yurt dışında ise Hırvatistan, Tunus, Makedonya, Salalah ve Medine’de hizmet veriyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT