Enerji Veren Sağlıklı Lezzetler

Enerji Veren Sağlıklı Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Enerji Veren Sağlıklı Lezzetler

Mövenpick Hotel Istanbul, sağlığına özen gösterenler için lezzetli besleyici tatlardan yepyeni yaz menüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2018

Mövenpick Hotel Istanbul, sağlığına ve formuna özen gösterenler için lezzetli, taze ve besleyici tatlardan oluşan yepyeni bir “Sağlıklı Yaşa” yaz menüsü sunuyor. Kullanılan ürünlerin gerçek tadını ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış “Sağlıklı Yaşa” menüsünde vücut dengesini de korumaya yardımcı olan yaratıcı ve leziz örnekler yer alıyor. Dünya üzerindeki tüm Mövenpick Otelleri’nde sunulan “Sağlıklı Yaşa” menüleri yılda dört kez mevsimsel lezzetlerle yenileniyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un en taze malzemeler ve vitamin bakımından zengin ürünlerle hazırlanan “Sağlıklı Yaşa” yaz menüsünde; arpacık soğanı, yeşil biber, fındık yağı ve maskulin yeşillik eşliğinde sunulan levrek tartar, ekşi mayalı ekmek üzerinde mascarpone peyniri, kayısı, badem ve rokalı pesto, misket limonu ve yaban turpu köpüğünün eşlik ettiği fırında somon, sarı kız mantarı ve safranlı tagliolini ile servis edilen tavuk göğsü ve “chimi churi” sos ve “antipasti” sebzelerle sunulan ızgara dana bonfile bulunuyor. Hafif ve leziz bir yemeği masum bir sürprizle sonlandırmak için ise badem ve Mövenpick Antep fıstıklı dondurmanın eşlik ettiği kayısılı tart tatini deneyebilirsiniz.

Doğru bir besin-hayat dengesinin keyfini çıkaracağınız “Sağlıklı Yaşa” yaz menüsünü AzzuR Restaurant’ta öğle veya akşam yemeklerinde keşfedebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT