Enginar, Mevsiminde Kiva’da

Enginar, Mevsiminde Kiva’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Enginar, Mevsiminde Kiva’da

Ege Bölgesi’nin lezzet sırlarıyla hazırlanan zeytinyağlı enginar, sıcak yaz günlerinde hafif alternatifler arayanlar için yaz boyunca Kiva’da.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2017

Her mevsimin şifasını ve zenginliğini menüsüne yansıtan Kiva, Haziran ayında lezzetinin doruklarına ulaşan enginarı, yaz menüsünün mevsimsel tatları arasına kattı. Ege Bölgesi’nin lezzet sırlarıyla hazırlanan zeytinyağlı enginar, sıcak yaz günlerinde hafif alternatifler arayanlar için yaz boyunca Kiva’da.

Anadolu’nun binlerce yıllık yöresel lezzetlerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, menüsüne zeytinyağlı enginarı ekledi. Ege Bölgesi’nin pişirme usullerine göre hazırlanan enginar; arpacık soğan, kabak ve yine Ege’den temin edilen zeytinyağının mükemmel lezzetini harmanlıyor. Kiva’nın şefi Deniz Şahin’in imzasını taşıyan zeytinyağlı enginar, mevsimin tazeliğini ve canlılığını yanıstıyor.

Ege’den Güneydoğu Anadolu’ya, Karadeniz’den İç Anadolu mutfağına kadar zengin lezzetleri ile dikkat çeken Kiva Bomonti; açık alanda bulunan geniş bahçesi ve 3 farklı bölümden oluşan odaları ile keyifli bir atmosfer sunuyor.

Rezervasyon için: 0212 296 20 08

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT