Eskilerden Günümüze Ramazan Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eskilerden Günümüze Ramazan Lezzetleri

Osmanlı Mutfağı`nın eskimeyen lezzetlerini tadabilecek, fasıl müziği eşliğinde eski Osmanlı kültürünü yaşayacak, evlerimizdeki geleneksel iftar sofralarının sıcaklığı ve huzurunu hissedebileceksiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 21, 2011

21.07.2011

İstanbul Marriott Hotel Asia, Orange Southern Mediterranean Grill`de Ramazan boyunca zengin açık büfe menü seçenekleri ile Osmanlı Mutfağı`nın eskimeyen lezzetlerini tadabilecek, fasıl müziği eşliğinde eski Osmanlı kültürünü yaşayacak, evlerimizdeki geleneksel iftar sofralarının sıcaklığı ve huzurunu hissedebileceksiniz.

İstanbul Marriott Hotel Asia, Ramazan`da her sene eskiye imrenerek söylediğimiz `Nerede o eski Ramazanlar` repliğini unutturmak için farklı temasıyla hala değişmeyen lezzetleri iftar sofranıza taşıyor. Zeytin ve hurma yine vazgeçilmez, sıcacık Ramazan pidesi yine başköşede, iftar öncesi Semah gösterisi, misafirlere verilecek olan Osmanlı geleneklerinden kalma “Diş Kirası” hediyeleri ile Ramazan`a özel tatları yaşamak isteyenleri bekliyor.

Günün çorbası ezan ile birlikte mutfaktan herkese servis görevlileri tarafından servis edilirken, masalarda Tunus hurması ve çeşitli iftariyelikler ile ev yapımı kaymak rulosu ve bal servis edilecek.

Tema olarak bu sene Anadolu Mutfağı ve Osmanlı motifleri uygulanacak, fırınımızdan özel olarak hazırlanmış pide çeşitleri ve Adana & Urfa kebab çeşitleri hergün serviste olup büfemizde günlük olarak değişen Anadolu`ya özgü ürünler, Türk mutfağının zeytinyağlı ve soğuk başlangıçları ile yöresel hamur işi örnekleri sunulacak.

Eski Ramazanların sıcaklığını yaşacayağınız zengin açık büfe, ev yapımı hazırlanmış şerbetler, taze meyve suları, meşrubat, pide-ekmek çeşitlerin ve çay-kahve servisinden oluşan iftar yemeğiniz kişibaşı 94 TL.

İstanbul Marriott Hotel Asia`da Ramazan davetleriniz için hazırlanmış Sultan menüleri ve iftar öncesi semah gösterisiyle, havuzbaşında veya özel salonlarımızda Ramazan` a özgü bir ziyafet yaşayabilirsiniz.
(59 TL’ den başlayan fiyatlar)

İftar sonrası bahçede nargile keyfi ise denemeye değer.

İftar davetlerinizde İstanbul Marriott Hotel Asia ayrıcalığı için 0216 570 00 38` i arayabilirsiniz.

Ramazan 2011

Adres: Kayışdaği Cad. No:1/1 Ataşehir İstanbul
Telefon: 0216 570 00 12
Web: www.marriott.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT