Eşsiz Paskalya Brunch’ını Kaçırmayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eşsiz Paskalya Brunch’ını Kaçırmayın

Bu güne özel açık büfe kahvaltı, büfedeki içecekler dahil kişi başı 140 TL, Ayrıca 0-6 yaş çocuklara ücretsiz ve 6-13 yaş grubuna yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2013

Paskalya’yı sevdikleriyle birlikte harika bir brunch ile kutlamak isteyenler Tarabya Koyu’nun efsanevi simgesi The Grand Tarabya’da buluşuyor.

Paskalya buluşmaları The Grand Tarabya’nın mükemmel brunchlarında bir kez daha yaşanıyor. The Grand Tarabya’nın muhteşem Boğaz manzarasıyla kendisine hayran bırakan restoranı The Brasserie, 31 Mart Pazar günü Paskalya Brunch’ında misafirlerini ağırlıyor. Otelde yaratılan eğlenceli Paskalya dekorları ise konuklarına tam anlamıyla Paskalya ruhunu yaşatıyor.

Özel Paskalya Brunch’ında siz, seçkin lezzetlerin tadını çıkarırken çocuklarınız da kendileri için hazırlanan oyun odasında boyama kitapları ve oyuncaklar eşliğinde keyifli saatler geçirecekler. Aynı zamanda minik misafirler Yumurta Avı oyunlarıyla eğlenceye doyacaklar.

The Grand Tarabya’nın özenle oluşturulan Paskalya Brunch’ı menüsünde enfes lezzetler bir arada sunuluyor. Paskalya Brunch’ı için özel olarak hazırlanan, Paskalya tartları, çikolatalı sacher kekler, ahududu ve vanilya soslu clafoutis, Alman cheese kek, tarçın mozaik pasta, kiraz tirfle, taze pişmiş kruvasan, fıstıklı çubuklar enfes Paskalya Ekmeği ve kiraz trifle gibi birçok lezzet sizleri bekliyor.

Kahvaltı bölümünde, omlet, waffle ve pankek tercihinde bulunabilir sonrasında hemen yanı başınızdaki nefis gözlemeler mantılar ve risotto seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Izgaralar bölümünde kuzu şişten bonfile ve ızgaralara kadar şeflerin sizin için özenle hazırladığını lezzetlerle karşılaşacaksınız. Dilerseniz Somon ve Ton balığının tadına bakabilir ve 6 ayrı çorba çeşidinde lezzet denemelerinizi zenginleştirebilirsiniz. Brunch Menüsü’nün meze ve zeytinyağlı bölümünde ise 17 ayrı çeşit sizi hazır bekliyor olacak. Soğuk büfede, 26 ayrı tercih seçeneği sunuluyor. Kuşkonmazdan, enginar kalbine, et ve balık carpacciolardan, ahtapot salatasına kadar aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Salata büfesi ve peynir büfesi bu eksiksiz menüyü tamamlıyor.

Çocuklar için hazırlanan özel tatlı menüsünde, çikolatalı kekler, ahududu tart, Paskalya Yumurtası çikolatalı praline, meysim meyveleriyle refreshing, rengarenk bonibon ve haribo yer alıyor.

Bu güne özel açık büfe kahvaltı, büfedeki içecekler dahil kişi başı 140 TL, Ayrıca 0-6 yaş çocuklara ücretsiz ve 6-13 yaş grubuna yüzde 50 indirim uygulanıyor. Paskalya’yı tüm ritüelleriyle yaşamak ve enfes bir Pazar Brunch’ı geçirmek için The Grand Tarbya’da yerinizi şimdiden ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT