Et, Hardalla Aşka Geldi

Et, Hardalla Aşka Geldi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Et, Hardalla Aşka Geldi

Arnavutköy Steak House, ‘Hardal soslu Burger’ ve ‘Hardal Soslu Şaşlık’ ile adeta hardalın et ile uyumunu ispatlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2014

Arnavutköy'ün ilk ve tek steak house ünvanına sahip mekanı Arnavutköy Steak House, sıcak bölgelerin vazgeçilmez lezzeti hardalın et ile muhteşem uyumunu ‘Hardal soslu Burger’ ve ‘Hardal Soslu Şaşlık’ ile gözler önüne seriyor…

Deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile Aralık ayından bu yana hizmet veren, Arnavutköy Steak House, Güney ve Güneydoğu Asya’da özellikle de Hindistan’da yetişen, ülkemizde de oldukça beğenilen bir baharat olan hardal ile muhteşem lezzetlere imza atıyor.

Arnavutköy Steak House, ‘Hardal soslu Burger’ ve ‘Hardal Soslu Şaşlık’ ile adeta hardalın et ile uyumunu ispatlıyor. Kokusu ve enfes lezzeti ile hardal, Burger’in ve şaşlık etin tamamlayıcısı oluyor.

Ünlü bestekar Münir Nurettin Selçuk’un doğup büyüğü evinde hizmet veren Arnavutköy Steak House’da et ile birlikte kullanılan malzemelerin yanı sıra Trakya bölgesinde her biri özenle seçilmiş üreticiler tarafından doğal ortamında yetişmiş hayvanlardan temin edilen etler büyük bir hassasiyetle misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Özel odalar…
30 kişilik bahçe, 8 kişilik balkon kapasitesi dahil 120 kişiyi ağırlayan iki katlı mekan özel odaları ile dikkat çekiyor. Herhangi bir kiralama ücreti alınmayan, özel olarak tasarlanmış bu odalar; doğum günlerine, özel sunumlara, toplantılara ve maç keyfi yapmak isteyen konuklara ev sahipliği yapıyor.

Arnavutköy Steak House’dan sofralara…
Arnavutköy Steak House, sadece restoran olarak değil, et satışı ile de hizmet veriyor. Mekanın kasap bölümünde, menüde de yer alan birçok et çeşidi satışa sunuluyor. Arnavutköy Steak House lezzetleri evlerde de yerini alıyor.

Mekan ayrıca paket servisi imkanı da sunuyor.

Çalışma saatleri: Her gün, 11.00 - 01:00
www.arnavutkoysteakhouse.com
Adres: Arnavutköy Mah. Dere Sok. No: 1 Beşiktaş
Telefon: 0212 257 55 25-26

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT