Farfara Restaurant, Antakya Yöresine Özgü Hazırladığı İftar Menüsü ile Eataly’de!

Farfara Restaurant, Antakya Yöresine Özgü Hazırladığı İftar Menüsü ile Eataly’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Farfara Restaurant, Antakya Yöresine Özgü Hazırladığı İftar Menüsü ile Eataly’de!

26 Mayıs’tan itibaren servise başlayacak Farfara’nın özgün iftar menüsünün birbirinden lezzetli tatları Eataly misafirlerini bekliyor olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2017

Lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly İstanbul, bu yıl Ramazan ayı boyunca ünlü şef Osman Bahadır’ın hazırladığı Hatay mutfağı lezzetleriyle fine dining restoranlarını aratmayan Farfara’yı kendi bünyesinde misafir ediyor.

Eataly İstanbul, bulunduğu tüm ülkelerin yerel kültürü ve mutfağını desteklediği gibi Türkiye’nin de yerel kültürüne ait lezzetleri desteklemeye devam ediyor. Açıldığı günden bugüne pek çok yerel kültürü ağırlayan Eataly bu kez, menüsündeki her lezzeti İyi malzeme, disiplinli çalışma ve doğru pişirme teknikleriyle hazırlayan ve Antakya Mutfağına has tatlarıyla yeni nesil restoranlar kategorisinde epey dikkat çeken Farfara’yı enfes iftar menüsü ile konuk ediyor. İlk olarak 26 Mayıs Cuma akşamı Eataly içinde servise başlayacak olan Farfara, hiçbir katkı maddesi kullanılmayarak hazırlanan ve genel Türk damak zevkini gözeten birbirinden özgün tatlar ile Eataly misafirlerini muhteşem bir iftar sofrasına davet ediyor. 

Kendisi de Antakyalı olan Farfara’nın tanınan şefi Osman Bahadır, kendi elleriyle hazırlayacağı iftar menüsündeki yemekler için kullanacağı salça, baharat ve zeytinyağı gibi ana malzemeleri İskenderun, Reyhanlı’dan getirtiyor. Eataly bünyesinde servis edeceği Ramazan menüsünde ise çeşitlilik hakim. Hurma, ceviz, Halhali zeytini, siyah zeytin, pastırma, “Haşlama” peynir, “Sünme” peynir ve mini katıklı ekmeğin bulunduğu “İftariye Tabağı” nın yanı sıra başlangıçlarda humus, muhammara, yoğurtlu ve zahterli semizotu salata ile servis edilen “İçli Köfte” yi de Eataly misafirleri için özel olarak hazırlayacak. Ana yemeklerdeyse, yanında zahterli ılık kuskus ile hazırlanan “Limon Soslu Kalçalı Tavuk But”, nar ekşili domates sos ve süzme yoğurt ile sunulan “Antakya Usulü Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Dolması” ve sumaklı yeşil salata ve süzme yoğurt eşliğinde “Maklube (Çevirme Pilav)-Dana Kuşbaşı ve Patlıcanlı Pirinç Pilavı” gibi lezzetler yer alıyor. Ramazan aylarının olmazsa olmazı güllaç ise, antep fıstığı ve kaymak ile özel olarak hazırlanarak Farfara farkıyla Eataly’de iftar sofralarını süsleyecek. Eataly, bu leziz iftar sofrasına katılmak isteyen gruplara ise özel fiyat uygulayacak. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT