Fashion`s Night Out Akşamı Schlotzsky`s`de Özel İkramlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fashion`s Night Out Akşamı Schlotzsky`s`de Özel İkramlar

Schlotsky’s Şaşkkınbakkal restoranında Fashion’s Night Out boyunca misafirlerine tadımlık cheese cake ikram ederek alışverişte yorgun düşenlere enerji verecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 7, 2011

07.09.2011

İlki geçtiğimiz yıl Vogue Türkiye Dergisi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen Fashion’s Night Out alışveriş etkinliği bu yıl 15 Eylül 2011 tarihinde tekrar yapılacak.

Schlotsky’s Şaşkkınbakkal restoranında Fashion’s Night Out boyunca misafirlerine tadımlık cheese cake ikram ederek alışverişte yorgun düşenlere enerji verecek.

Dünya çapına yayılmış 500’ü aşkın restoranı ve kızartılmadan hazırlanan sağlıklı ürünler sunan Schlotzsky’s, geçtiğimiz yıl büyük bir alışveriş çılgınlığına ve büyük bir partiye dönüşen Fashion’s Night Out etkinliğine tekrar katılıyor. Vogue Türkiye Dergisi’nin öncülüğünde yüzlerce mağazanın katılımıyla gerçekleştirilen Fashion’s Night Out bu yıl 15 Eylül 2011 tarihinde düzenlenecek.

Schlotzsky’s Şaşkınbakkal’da Özel İkramlar
Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Schlotzsky’s Şaşkınbakkal restoranında Fashion’s Night Out gecesi boyunca alışverişten yorgun düşenlere enerji verecek cheese cake ikramı yapılacak. Schlotzsky’s’in tatlı seçeneklerinden en çok tercih edilen ve en sevilen tatları arasında yer alan Schlotzsky’s cheese cakeleri Schlotzsky’s misafirlerine ücretsiz ve geceye özel olarak ikram edilecek.

Schlotszky`s Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT