Feast Limonlu Çipura İle Sofranızda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Feast Limonlu Çipura İle Sofranızda

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2013

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor. Fırında ya da mikrodalga fırında çok kısa sürede hazırlanan Feast Limonlu Çipura, Ege’den taze bir anın keyfini zahmetsizce çıkarmanızı sağlıyor.

Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, kalite ve uzmanlığı yenilikçi lezzetlerle buluşturuyor, yaz sofralarını ziyafete dönüştürüyor.

Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayanlar için sağlıklı bir alternatif olan Ege’den Balık Yemekleri Serisi’nden Limonlu Çipura için balığın en iyisi Bodrum koylarından özenle seçildi. Yöreye has zeytinyağı, limon, Ege dağlarının mis kokan adaçayı ve tane karabiber ile harmanlanan Feast Limonlu Çipura, yaz boyu Ege’yi yaşamak isteyen lezzet tutkunlarının favorisi olmaya aday.

Fırınlanabilir özel kabında kokusuz ve kılçıksız balık keyfini pratik bir şekilde yaşayabileceğiniz Limonlu Çipura, önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika ya da mikrodalga fırında (orta seviyede) 8 dakika pişirilerek kolayca hazırlanıyor. Size ise Ege’den taze bir anın keyfini zahmetsizce çıkarmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT