Fenix Şık Bahçesiyle Bahar Aylarının Da Gözdesi Olacak!

Fenix Şık Bahçesiyle Bahar Aylarının Da Gözdesi Olacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Fenix Şık Bahçesiyle Bahar Aylarının Da Gözdesi Olacak!

İstanbulluları kaliteli ambiyansıyla fetheden Fenix, keyifli bahçesi ve menüsünde yer alan özel Taco lezzetleriyle bahar aylarını karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2017

Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve benzersiz ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, keyifli bahçesiyle bahar aylarının da gözdesi olmaya hazırlanıyor. Zengin menüsünde yer alan hafif seçeneklerden Taco lezzetleri, “sert” ve “yumuşak” kabuklu olarak ikiye ayrılıyor ve çeşitlilikleri ile fark yaratıyor.

Michelin Green Guide / İstanbul hafta sonu rehberi tarafından en iyi Türk şeflerinden biri seçilen Mert Şeran’ın tüm yaratıcılığını ortaya koyduğu menüde yer alan Taco’lar favori lezzetlerin başında geliyor. Yumuşak Kabuklu Taco’lar; Kabak Çiçeği & Mozzarella, Levrek Tempura & Guacamole, Acılı Ton & Jalapeno, Avokado, Dana Kaburga & Tomatillo Salsa, Tantuni & Domates Salsa ve Acılı Süt Kuzu Kokoreç olarak farklı damak zevklerine hitap ediyor. Sert Kabuklu Tacolar ise; Acılı Kral Yengeç ve Kuzu Kaburga & Guacamole seçenekleriyle sunuluyor.

Kaliteli menüsü, görkemli barı, özenle hazırlanan kokteylleri, iyi müzik ve şık ambiyansıyla Fenix; havaların ısınmasıyla daha da keyiflenen bahçesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT